Bekçilik sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitecek? Sınav kaç dakika sürüyor, kaç soru var?

3250 bekçi alımı için sınav maratonu başladı. Bekçilik sınavı başlama ve bitiş saatine ilişkin bilgileri haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.
Bekçilik sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitecek? Sınav kaç dakika sürüyor, kaç soru var?

Bekçi olmak isteyen yüzbinlerce kişi bugün gerçekleştirilecek Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavına girecek. Sınava dakikalar kala birçok kişi bekçilik sınavı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor gibi soruların yanıtını arıyor. Bekçilik sınavı için başvuru süreci, 23 Mayıs – 04 Haziran 2022 tarihleri arasında alınmıştı. Ön sağlık kontrollerini geçerek yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar, bugün yapılacak bekçilik sınavına girecekler.

Bekçilik sınavı saat kaçta başlıyor, kaçta bitecek 2022?

2022/ 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı 17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 10.00’da Ankara, Batman, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Sivas il merkezlerinde gerçekleştirilecek.

Bekçi olmak isteyen ve 2022/ 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavına giren adaylara, cevaplamaları için 100 soru yöneltilecek. Sınav, 120 dakika sürecek. Bekçilik sınavı saat 10.00’da başlayacak ve 12.00’da sona erecek.

Bekçilik sınavında kaç soru var, kaç dakika sürecek?

2022/ 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavında adaylara 100 soru sorulacak. Sorular çoktan seçmeli olacak ve 5 cevap seçeneği bulunacak. Bekçilik sınavı toplam 120 dakika sürecek.

Bekçilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçilik sınavı 17 Temmuz 2022 Pazar günü itibariyle tamamlanacak. Sınav sonrasında 3250 aday, mahalle ve çarşı bekçisi olmaya hak kazanacak. Fakat bekçilik sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin bir bilgi henüz paylaşılmadı. Bekçilik sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih duyurulduğunda haberimize ekleyeceğiz.