Beşiktaş kancayı Real Madrid’in yıldızına taktı! Ismael’den ışık hızında onay geldi!

Yeni sezon öncesi transfer hazırlıklarını hızlandıran Beşiktaş, genç yıldızı Emirhan İlkhan’ın Torino’ya transferi sonrasında Josef de Souza’nın da sakatlanmasıyla orta saha için arayışa başladı. Beşiktaş, Real Madrid’den ayrılan dünyaca ünlü yıldızı radarına aldı.
Beşiktaş kancayı Real Madrid’in yıldızına taktı! Ismael’den ışık hızında onay geldi!

Yeni sezona çok iddialı bir giriş yapmak isteyen ve hazırlıklarına son sürat devam eden Beşiktaş, Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, son olarak genç ve yıldız oyuncusu Emirhan İlkhan’ı İtalyan ekiplerinden Torino’ya göndermişti. Siyah beyazlı taraftarlar bu transfer ile sarsılırken, Beşiktaş’ta Josef de Souza’nın sakatlanmasıyla birlikte orta sahada alternatif eksiklikleri başladı. Orta saha için harekete geçen Beşiktaş, radarına Real Madrid’den ayrılan dünyaca ünlü oyuncuyu aldı. Teknik direktör Valerian Ismael’in de bu transfere onay verdiği öğrenildi. İşte detaylar…

BEŞİKTAŞ’A YILDIZ İSİM ÖNERİLDİ

Josef de Souza’nın sakatlanması ve Emirhan İlkhan’ın Torino’ya transfer olmasıyla birlikte transfer çalışmalarında orta sahaya yoğunlaşan Beşiktaş, Souza’nın 2,5 ay sahalardan uzak kalacak olmasıyla alternatif eksiklikleri yaşamaya başladı. Orta sahasını güçlendirmek için düğmeye basak Kara Kartal, bu doğrultuda hem listedeki isimler üzerinden hem de öneriler üzerinden ilerlemeye başladı. Menajerler aracılığıyla Beşi’taş'a dünyaca ünlü bir oyuncunun önerildiği öğrenildi. Fanatik’te yer alan habere göre İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid’de 9 yıllık macerasını sonlandırarak takımdan ayrılan Isco, Beşiktaş’a önerildi.

VALERIAN ISMAEL’DEN IŞIK HIZINDA ONAY

Beşiktaş kancayı Real Madrid’in yıldızına taktı! Ismael’den ışık hızında onay geldi!

Sezonun sona ermesiyle birlikte 30 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız oyuncu Isco boşa çıktı ve menajerler aracılığıyla Beşiktaş’a önerildi. Gündeme gelen bilgilere göre Beşiktaşlı yöneticiler, uygun şartların oluşmaya başlamasıyla birlikte Isco’yu gündemine alabilir. Öte yandan teknik direktör Valerien Ismael'e de konuyla ilgili bilgi verildiği ve Ismael’in bu teklife çok hızlı şekilde olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

5 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU VAR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal de dahil olmak üzere Avrupa’daki birçok kulübün de transfer listesinde yer alan Isco’nun kariyerinde 5 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunuyor. 30 yaşındaki dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Isco, İspanyol devi Real Madrid forması ile 9 yılda 5 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun yanı sıra 3 kez de La Liga şampiyonluğu yaşadı.