Bilim insanları kanseri bitiren o besini açıkladı!

ABD'li bilim insanlarının yapmış olduğu çalışmalar sonucunda kanseri bitiren o besin açıklandı.
Bilim insanları kanseri bitiren o besini açıkladı!

Bilim insanları kanseri bitiren o besini açıkladı: ABD'li bilim insanları tarafından yapılan araştırmalar sonucunda kanseri bitiren o besin açıklandı. Öyle ki bu besin balıktan 7 bin kat daha fazla Omega-3 içeriyor. Yapılan araştırmalar 120 bin sağlık çalışanı üzerinde yapıldı. Bitkisel bazlı yağı çok tüketmeyenler ile çok fazla tüketenler karşılaştırıldı. Buna göre çok tüketenlerin az tüketenlere göre felç geçirme riskinin yüzde 12 daha az olduğu ortaya çıktı. Yapılan bu araştırmanın sonuçları ise tüm dünya ile paylaşıldı.

Prof. İbrahim Saraçoğlu günümüzün tam olarak tedavisi bulunamayan kanser hastalığını bitiren o mucizevi besini açıkladı. Omega-3 yönünden zengin olan bu besin balıktan tam 7 bin kat daha fazla Omega yağı asitlerini içerisinde barındırıyor. Kanser riskini neredeyse yüzde 1'lere indiriyor. Peki bu besin nedir?

KANSERİ BİTİREN O BESİN 

İbrahim Saraçoğlu tarafından açıklanan kanseri bitiren o besin keten tohumu. Keten tohumu ilaç üretiminde bile kullanılmaktadır. Mısır ve Asya topraklarından kullanılan keten tohumu yağı balıktan çok daha fazla. Keten tohumu Omega-3 yönünden oldukça zengin. Bununla birlikte Omega-6 ve Omega-9 yağ asitlerini de barındırmakta.

Keten tohumu kanseri bitirmenin yanında daha birçok faydası bulunmaktadır. İnsanın bağışıklığını artırır. Omega-3 yönünden çok zengindir. İnsanı kansere karşı korur. Adeta bir zırh oluşturmaktadır. Keten tohumu mutlaka hayatınızda olmalı. Düzenli olarak tüketmelisiniz.