Birce Akalay Cem Küçük olayı nedir, neden gündem oldu, ne yanıt verdi?

Sosyal medya Cem Küçük ile Birce Akalay arasında geçen atışmayı konuşuyor. Cem Küçük Birce Akalay olayı nedir öğrenmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
Birce Akalay Cem Küçük olayı nedir, neden gündem oldu, ne yanıt verdi?

Sosyal medya ve haber siteleri Cem Küçük ve Birce Akalay olayı ile çalkalanıyor. Konuyla ilgili araştırma yapan kişiler, Cem Küçük Birce Akalay olayı nedir araştırma yapıyor. Gazeteci Cem küçük, dolar kurunun artışına tepki göstermiş ve oyuncu Birce Akalay’ın sözlerini hedefe aldı.

Cem Küçük Birce Akalay olayı nedir?

Son zamanların en sevilen oyuncularından biri olan Birce Akalay, gazeteci Cem Küçük ile gündeme geldi. Instagram hesabından dolar kurunun yükselişine ilişkin paylaşım yapan Birce Akalay, ‘’ Birileri ülkeyi yemeye ve doyumsuzca satmaya devam ediyor. Yargılanacağınız günleri görebilmek ümidiyle ‘’ sözlerini kullandı. Gazeteci Cem Küçük ise Akalay’ı hedef alarak dikkat çeken söylemlerde bulundu.

Oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

‘’ Bıktım artık. Emeğimizin değeri, paramız iyiden iyiye pul oldu. İşçimiz, halkımız sefil oldu. Fakat birileri ülkeyi yemeye ve doyumsuzca satmaya devam ediyor. Yargılanacağınız günleri görebilmek ümidiyle ki göreceğiz ‘’ dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Sedat Peker ile yaşadığı polemikle gündeme gelen gazeteci Cem Küçük, Birce Akalay’ın bu paylaşımını hedefe alarak çarpıcı sözler kullandı.

 Türkiye Gazetesi’ndeki köşesinde Birce Akalay’a yanıt veren Küçük, ‘’ Ekonomik zorluklardan dolayı şimdi yine tehditlere başladılar. Dün adını gerçekten ilk kez duyduğum Birce Akalay diye biri oyuncuymuş hükümeti tehdit etmiş. Bunların hepsine bir özgüven gelmiş. Birce hanım, son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti. ‘’ diyerek Mehmet Ali Alabora’yı hatırlattı.

Oyuncu Birce Akalay ise Cem Küçük’ün bu ifadelerine henüz bir karşılık vermedi.