Burcunuza göre yakalanma ihtimalinizin yüksek olduğu hastalıklar bakın hangileriymiş

Burcunuzun hangi hastalığa daha yatkın olduğu Astrologlar tarafından açıklandı. Bakın hangileriymiş?
Burcunuza göre yakalanma ihtimalinizin yüksek olduğu hastalıklar bakın hangileriymiş

Burcunuza göre yakalanma ihtimalinizin yüksek olduğu hastalıklar bakın hangileriymiş: Astrolojiye önem veren ve günlük burç yorumlarını sıkı takip edenlerin ilgiyle okuyacağı bu haberde burçlara göre yakalanma riskinizin yüksek olduğu hastalıkları araştırdık. Peki hangi burcun hangi hastalığa yakalanma riski daha yüksek? İşte yanıtı.

BURÇLARA GÖRE YAKALANMA RİSKİ YÜKSEK OLAN HASTALIKLAR

Koç

Koç burcunun temsil ettiği organ baş olarak bilinmektedir. Bu sebepledir ki Koç burçlarının genelde migren ya da kronik baş ağrısı gibi hastalıklara yakalanma riskleri daha fazladır. 

Boğa

Boğa burcunun yakalanma riskinin en yüksek olduğu hastalıklar bademcik. guatr ya da lenf bezleri hastalıkları olacaktır. Yemek yemeyi çok seven bu burçlar bol bol spor yapmalı.

İkizler

İkizler burcu ise sinir sistemini temsil etmektedir. Bu sebepledir ki soğuk algınlığı ve bronşit gibi hastalıklara yakalanma riskleri çok yüksektir.

Yengeç

Yengeç burçlarının reflü, hazımsızlık gibi bağırsak türü hastalıklarına yakalanma riskleri daha yüksektir. Depresyon geçirme gibi psikolojik rahatsızlara yakalanma konusunda da yatkındırlar.

Aslan

Aslan burçlar hastalıklara dayanıklı olmaları ile bilinirler. Fakat strese bağlı yorgunluk ve kilo alma gibi problemler ile karşılaşabilirler.

Başak

Başak burçları sinir sistemi ve mide gibi organları temsil ederler. Bu sebeple bağırsak rahatsızlıklarına yakalanma riskleri çok yüksektir. Ayrıca fiziksel ve zihinsel olarak da bazı sorunlar ile karşılaşabilirler.  

Terazi

Terazi burcu zayıf bir yapıya sahiptir. Bel ve omurga sorunları yaşayabileceği gibi böbrekleri ile ilgili bir problemle de karşı karşıya kalabilirler.

Yay

Yay burçları karaciğer, safra kesesi ve uyluklar ile ilgili rahatsızlıklar yaşayabilecektir. Yüksek tansiyon, şeker ve karaciğer rahatsızları baş gösterebilir.

Kova

Kova burçlarının karşılaşabileceği rahatsızların başında dolaşım sistemi sorunları yer almaktadır. Kalp ve dişlerde de problem yaşayabilirler.