Bütçe görüşmeleri hararetli başladı! TBMM'de AK Parti Ve CHP milletvekilleri birbirlerine girdiler!

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe maratonu oldukça hararetli başladı. AK Parti ve CHP Milletvekilleri bütçe görüşmelerinin ilk gününde yumruk yumruğa kavga ettiler.
Bütçe görüşmeleri hararetli başladı! TBMM'de AK Parti Ve CHP milletvekilleri birbirlerine girdiler!

TBMM Genel Kurulu’nda bugün bütçe görüşmeleri başladı. Tüm siyasi partilerin tam kadro hazır olduğu Genel Kurulu çalışmasında bütçe görüşmeleri oldukça hararetli bir şekilde start aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş birer konuşma yaparak bütçeye dair değerlendirmelerde bulundular. Ancak gündemi belirleyen ise AK Parti ve CHP milletvekillerinin yumruk yumruğa kavga etmeleri oldu.

TBMM'DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ ÇOK HARARETLİ BAŞLADI

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un kürsüde konuşma yaptığı sırada TBMM’de oldukça hararetli anlar yaşandı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun hükümete yönelik eleştirilerine cevap veren Numan Kurtulmuş’un konuşma yaptığı esnada Ak Parti ve CHP milletvekilleri yumruk yumruğa birbirlerine girdiler.

MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA ARBEDE ÇIKTI

AK Partili milletvekilleri Numan Kurtulmuş’un konuşması sırasında CHP milletvekillerinin küfür ettiklerini iddia ettiler. Bu gerekçe ile çıkan tartışmada taraflar birbirlerinin üzerlerine yürüdüler. Yumrukların ve itişmelerin olduğu olay tam bir arbedeye dönüştü. AK Partili milletvekilleri CHP milletvekillerinin sıralarına yürürken çıkan kavga bazı milletvekillerinin sağduyulu hareket etmeleri ile yatıştırıldı.

GENEL KURUL TUTANAKLARI İNCELENEREK KÜFÜR KARARI VERİLECEK

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ise karşılıklı laf atışmaları ile geçmeye başlayan Genel Kurul’a müdahale etti. AK Partili milletvekillerinin iddialarını değerlendirmeye alan Mustafa Şentop CHP’li milletvekillerinin küfür edip etmediklerini tespit etmek için tutanakları incelemeye başladı. Küfür iddiasının tutanakta yer alıp almadığının tespit edilmesi durumunda CHP’de hangi milletvekillerinin küfürlü ifadeler kullandıkları tespit edilebilecek. Tutanaklarda bu ifadelerin olmaması durumunda ise AK Parti milletvekillerinin küfür iddiaları boş çıkacak.