Canlı Yayındayken Hande Fırat'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Neden Aradığı Belli Oldu!

CNN Türk’te yapmış olduğu canlı yayında telefonu çalan ve 3-4 dakika programdan çıkan Hande Fırat’ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aradığı belli oldu. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan Hande Fırat’ı canlı yayında neden aradı?
Canlı Yayındayken Hande Fırat'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Neden Aradığı Belli Oldu!

CNN Türk’te yaptığı programlar ile ses getiren isimlerden olan Hande Fırat son olarak gündeme pek de ekranlarda görülmeyecek bir nedenden dolayı geldi. Program sırasında önünde bulunan cep telefonunu gösterip garip garip hallere giren Hande Fırat bu durumun hemen akabinde 3-4 dakika kadar programdan ayrıldı. Telefonu çaldığı tahmin edilen Hande Fırat’ı kimin aradığı ve neden yayını terk ettiği soruları çokça konuşulmaya başlandı. Hande Fırat canlı yayındayken onu telefonundan kim aradı?

HANDE FIRAT’I KİM ARADI?

Hande Fırat’ı canlı yayındayken kimin aradığı merak konusu oldu. Herkes bu sorunun cevabını ararken Hande Fırat bu durumun nedenini Medyaradar yazarlarından Cezmi Abi’ye açıkladı. Cep telefonun çaldığı andan itibaren canlı yayında garip garip hareketler yapan Hande Fırat bu durumun nedenini, “Canlı yayın sırasında cep telefonuma baktığımda cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aradığını gördüm. Rejiye yayını kesmelerine dair işaretler yaptım ama yayını kestiremedim. Bundan dolayı da telefonu ekran önünden çıkıp açmak zorunda kaldım.” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HANDE FIRAT’I CANLI YAYINDA NEDEN ARADI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayın sırasında Hande Fırat’ı neden aradığı da merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu durumu da açıklayan Hande Fırat, “Cumhurbaşkanı Erdoğan beni bayramımı kutlamak için aradı. Bende onun ve ailesinin bayramını tebrik ettim. Ancak Cumhurbaşkanı benim o an yayında olduğumu bilmiyordu. Bir paravanın arkasında kısık sesle konuşuyordum. Neden kısık sesle konuştuğumu söyledi. Canlı yayında olduğumu söyleyince yayına devam etmemi söyleyerek konuşmayı sonlandırdık.” ifadelerini kullandı.

Yapılan bu açıklamalar neticesinde kamuoyunun merak ettiği sorular da yanıt buldu. Böylelikle Hande Fırat’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aradığı ve Hande Fırat’ın da yayından çıkmak zorunda kaldığı, ikilinin bayramlaştığı ortaya çıktı.