CHP lideri Kılıçdaroğlu seçim sürecinde genel başkanlığı sürdürecek misiniz? sorununu yanıtladı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde genel başkanlığı devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.
CHP lideri Kılıçdaroğlu seçim sürecinde genel başkanlığı sürdürecek misiniz? sorununu yanıtladı

CHP lideri Kılıçdaroğlu seçim sürecinde genel başkanlığı sürdürecek misiniz? sorununu yanıtladı: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu patinin grup toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Basın açıklaması yapan Kılıçdaroğlu bir gazeteci tarafından sorulan "Kürsüye veda ettiniz, cumhurbaşkanı adaylığı sürecinde genel başkanlığı sürdürecek misiniz?" soruyu yanıtladı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partinin grup toplantısı sonrasında önemli açıklamalar yaptı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olduğunu dün açıklayan Kılıçdaroğlu bugün kürsüye veda ettiğini duyurdu. Bunun ardından bir gazetecinin sorduğu Kürsüye veda ettiniz, cumhurbaşkanı adaylığı sürecinde genel başkanlığı sürdürecek misiniz? sorusuna 'Evet' yanıtını verdi. 

KILIÇDAROĞLU AKŞENER'E GÖNDERME YAPTI

6'lı Masa'dan ayrılma kararı alan ve daha sonra tekrar geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu Akşener için Arada bir ülkücü damarı tutar, bunu da gayet iyi biliyorum" ifadelerini kullandı. 

DEPREM BÖLGELERİNDE HALA SORUNLAR VAR

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından 11 ilde hala sorunların olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu hala koşulların iyi olmadığını söyledi ve konuşmalarına şöyle devam etti;  "Koşulların bir an önce iyileştirilmesi lazım. Onlara bakmak gerekiyor. Sonuçta depremzedelerin sorunlarının dillendirildiği bir ortam olması gerekiyor. Benim görevim de o sorunları dillendirmek" şeklinde konuştu. 

GENEL BAŞKANLIĞA DEVAM EDECEK

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde CHP Genel Başkanlığı görevini yerine getirip getirmeyeceği sorulunca bu soruya evet şeklinde cevap verdi.