Cumhur İttifakı genişliyor mu? HÜDAPAR'dan açıklama geldi!

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi dört gözle beklenemeye devam ederken bu süreçte siyasal anlamda birçok gelişme yaşanmaya devam ediyor.
Cumhur İttifakı genişliyor mu? HÜDAPAR'dan açıklama geldi!

HÜDAPAR'ın Cumhur İttifakı'na katılacağı yönündeki iddialara katılmış olduğunu canlı yayında cevap veren Numan Kurtulmuş 'İnşallah katılırlar'' demişti. Cumhur İttifakının genişlemesi söz konusu olurken birçok kişi bu konuyu gündeme getirerek gelecek son açıklamalara göz dikti. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş katıldığı canlı yayında HÜDAPAR'ın Cumhur İttifakı'na katılım sağlayacağı yönündeki iddiaları destekleyerek bu iddialar karşısında olumlu yanıt vermişti. 

Numan Kurtulmuş'un açıklamasının ardından Cumhur İttifakına katılacağı düşünülen HÜDAPAR'dan yanıt geldi. Bir TV programında konuşan HÜDAPAR Basın Danışmanı Abdullah Aslan görüşmelerin olumlu yönde sonuçlandığını belirterek  "Görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Birlikte hareket etme konusunda ön mutabakat zaten var" dedi.

HÜDAPAR CUMHUR İTTİFAKINA MI KATILDI?

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi dört gözle beklenemeye devam ederken bu süreçte siyasal anlamda birçok gelişme yaşanmaya devam ediyor. Özellikle de ittifakların şekillenmeleri merakla beklenirken Cumhur İttifakından yana yaşanan yeni gelişme sosyal medyada da kısa sürede çok konuşuldu. Geçtiğimiz akşam katıldığı canlı yayında HÜDAPAR'ın Cumhur İttifakına katılacağı yönündeki iddialar karşısında olumlu yanı veren AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un ardından bir açıklama da HÜDAPAR'dan geldi.

Numan Kurtulmuş tarafından yapılan açıklamada "Bu ittifakın gelişmesi Türkiye'nin lehine olduğu kanaatindeyiz. İnşallah diğer partilerden, HÜDAPAR da bu ittifakın içerisine katılır. Cumhur İttifakı olarak bu istikamette yürüyüşümüze devam ederiz." denilirken HÜDAPAR Basın Danışmanı Abdullah Aslan "Görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Birlikte hareket etme konusunda ön mutabakat zaten var. Komisyon çalışmaları devam ediyor. Hayırlısı olsun, inşallah" dedi.