Cumhurbaşkanı Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı atamaları! 3 Üniversiteye Rektör Ataması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Atama Kararları Resmi Gazete’nin son sayısında yayınlanıp yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda önemli kadrolara atama yaparken 3 üniversiteye de rektör ataması gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı atamaları! 3 Üniversiteye Rektör Ataması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de bazı Atama Kararları yayımlandı. Yayımlanmasıyla beraber yürürlüğe giren bu atama kararları ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın önemli kadrolarında çeşitli atamalar yapıldı. Bunun yanında Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 üniversite için de rektör ataması gerçekleştirdi.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI ATAMALARI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürlüğü’ne Yasemin Girici’Nin ataması yapıldı. Bu atama yapılmadan önce bu kadro boş bulunuyordu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’ne de atama gerçekleştirildi. Bu atama aynı kurumdan yapılırken Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yüceer artık Genel Müdür olarak görev yapacak.

Yine Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda açık bulunan Risk Analizi Genel Müdürlüğü’ne de atama yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kadro için Genel Müdür olarak Fatih metmet Bal’ı görevlendirdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kemalettin Işık atandı. Ayrıca Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığı’na Mehmet Ali Köse’nin ataması yapıldı.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’ne Abdullah Yasir Şahin, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcılığı’na Ramazan Güngör’ün atamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı.

3 ÜNİVERSİTEYE REKTÖR ATAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 üniversite için de rektör ataması yaptı. Buna göre Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan, İstinye Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Erkan İbiş’in atamaları yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan tüm bu atamalara dair kararların Resmi Gazete'de yayımlanması ile yürürlüğe girdi. Ataması yapılanlar böylelikle görevlerine resmen başlamış oldular.