Cumhurbaşkanı Erdoğan Urfa'ya geliyor! Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa mitingi ne zaman nerede saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Urfa'ya ne zaman gelecek sorusu yanıt buldu. 3 Aralık Cumhurbaşkanı Programı ile AK Parti Şanlıurfa programı da belirlenmiş oldu. Erdoğan Urfa mitingi nerede saat kaçta detayları...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Urfa'ya geliyor! Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa mitingi ne zaman nerede saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa programı detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yani 3 Aralık 2022 Cumartesi günü Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni için şehre geliyor. 

Yapılacak olan tören ile büyük bir öneme sahip olan dev projelerin resmi açılışı yapılırken aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfalılarla hasret giderecek. Yapılacak olan açılış töreninin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Şanlıurfa Genişletilmiş İl Danışması Meclisi Toplantısı için düzenlenecek olan etkinliğe katılacak. 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN URFA'YA NE ZAMAN GELECEK, ŞANLIURFA MİTİNGİ NEREDE?

Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni için şehre gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa mitingi ile vatandaşlara seslenecek. Erdoğan Urfa mitingi bugün yani 3 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 13:00'te başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa mitingi Abide Kavşağı'nda düzenlenecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Urfa'ya geliyor! Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa mitingi ne zaman nerede saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Şanlıurfa'da çeşitli denetimlerde bulunacak ve akşam saat 17:00'de başlayacak olan AK Parti Şanlıurfa Genişletilmiş İl Danışması Meclisi Toplantısı için Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'na gelecek. Burada partililerle buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 yılı seçimleri için yürütülecek olan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapacak ve Şanlıurfa'da seçim çalışmalarına start verecek.