Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Atama Kararları bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Atama Kararları yayınlandı. Bu kararlar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2 atama ve 1 de görevden alma kararı verildi. Kararların Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla beraber aynı zamanda yürürlüğe de girmiş oldu. Görevden alınan personelin görevi sonlanırken yapılan 2 atama ile de yeni görevlendirmeler resmileşti.

ATAMA KARARLARI YAYINLANDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı ilk atama Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığı için oldu. Bu kurumun başına Muhittin Özdemir atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu atama kararı yürürlüğe girerek işleme alındı.

Yapılan ikinci atama ise Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu İkinci Başkanlığı’na oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu göreve yapılacak atama için bir başka kurumdan görevlendirme gerçekleştirdi. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanı Hayrettin Kurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu İkinci Başkanlığı’na atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

İL MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile bir kamu görevlisinin de görevden alınması gerçekleştirildi. Ticaret Bakanlığı bünyesinde Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa Özata görevlen alındı. Sefa Özata’nın görevden alınmasının ardından yerine atanacak ismin kim olduğuna dair herhangi bir karar alınmadı. Bu görev için ilerleyen günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni bir atama yapması veya aynı kurumda müdür yardımcılarından birisinin bu görevi vekaleten devam ettirmesi bekleniyor.

MASAK'A YENİ BAŞKAN ATANACAK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanı Hayrettin Kurt’u bir başka göreve atamasının ardından MASAK Başkanı olarak kimin atanacağı da merak konusu oldu. Türkiye’nin çok önemli kurumlarından birisi olan MASAK’ta kimin yeni başkan olacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Kısa bir süre içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kuruma yeni bir başkan ataması yapması bekleniyor.