Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli mitingine kaç kişi katıldı?

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan bugün Denizli'ye giderek toplu açılış törenine katılıp bir de miting düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli mitinginde kaç kişinin olduğu araştırılmaya başlandı. Mitingde kaç vatandaş vardı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli mitingine kaç kişi katıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hafta sonu programı Denizli'deydi. Denizli'de yapılan çeşitli projeler için toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada bir de miting düzenledi. Düzenlenen mitinge Denizlililer oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Büyük bir ilgiyle takip edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine kaç kişinin katıldığı merak konusu oldu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DENİZLİ'DE KONUŞTU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de hem toplu açılış törenine katıldı hem de vatandaşlara seslendi. Mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 3,5 yıldır Denizli'ye gelemediğini ve önemli yatırımların açılışı için geldiğini söyledi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde seçim ve altılı masa da vardı. Altılı masaya kendisinin adaylığı üzerinden yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendileri bir aday belirleyememişler başkasının adaylığını konuşuyorlar. Önce siz kendi adayınızı belirleyin de karşımıza çıkın. Bu millet 14 Mayıs'ta sizin vesayet sisteminize gereken cevabı verecektir." dedi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MİTİNGİNDE KAÇ KİŞİ VARDI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinginde kaç kişi olduğuna dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu konuda Denizli Emniyet Müdürlüğü ile Denizli Valiliği'nin bilgi vermesi bekleniyor. Resmi açıklama bugün veya yarın yapılacak. Ancak gerek bölgedeki yerel gazeteciler gerekse de bölgede görev yapan eski mülki amirler tarafından yapılan değerlendirmelere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli mitinginde yaklaşık 70 bin vatandaş bulunuyordu. Bu rakam tahmini bir rakam olurken resmi rakam için açıklamaların gelmesi bekleniyor. 

Türkiye seçim sürecine girdikçe siyasilerin vatandaşlarla buluştuğu mitinglerin sayısı da artmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Denizli'de vatandaşlarla bir araya gelirken gelecek hafta bir başla ilde miting düzenleyecek. Tüm mitinglerin katılım sayısı büyük bir ilgiyle takip ediliyor.