Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkat çeken bayram mesajı: " Tatil sevincimiz maddi üzüntüye dönüşmesin "

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayımladı. Erdoğan, vatandaşlardan ekonomik kriz için sabır beklediğini dile getirerek önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkat çeken bayram mesajı: " Tatil sevincimiz maddi üzüntüye dönüşmesin "

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı’nı kutlamak için video mesaj yayımladı. Mesajda, bayram ve tatil sevincinin maddi ve manevi üzüntüye dönüştürmemek için herkesten hassasiyet beklediğini söyleyen Erdoğan, tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

“ Tatil sevincimiz maddi üzüntüye dönüşmesin “

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayram mesajında şu ifadeler dikkat çekti, “ Yaza döndün kışınız, bayramlar bayram olsun dert görmesin başınız. Bayramlar bayram olsun otlar dikenler dolsun nemrutların çanına kolay gelsin işiniz bayramlar bayram olsun. “ Bayram kutlamasına bu mani ile başlayan Erdoğan, Bayramları yakın çevrelerinden başlayarak tüm mazlumların ve mağdurların yüzlerini güldürecek hayrühasenat vesilesi kılan kardeşlerimizi ayrıca tebrik ediyorum diyerek devam ettirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkat çeken bayram mesajı: " Tatil sevincimiz maddi üzüntüye dönüşmesin "

“ Biraz daha sabır talep ediyorum “

Bayram mesajında ekonomiye yönelik mesajlar da veren Erdoğan, yaklaşık 4 yıl önce ekonomideki önceliği istihdama verdiklerini ve bu tercihlerinin ne kadar doğru olduğunu her gelişmeyle bir kez daha gördüklerini söyleyerek, küresel ekonomideki bozulmanın Türkiye’ye olan etkileri yanında kurdaki dalgalanmanın ve hayat pahalılığının insanların günlük hayatında yol açtığı zorlukların bilincinde olduklarını söyledi.

Bu kapsamda alınan tedbirler ve hayata geçirilen programlar ile hayat pahalılığının üstesinden gelmeye çalıştıklarını belirterek “ Milletimden hayata geçirdiğimiz programlara daha güçlü destek ve biraz daha sabır talep ediyorum “ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasının gençlere bırakılacak en kıymetli miras olan 2053 vizyonuna kararlıkla yürümesini sağlayacağını ve Türkiye’nin önünün birçok kez oyunlarla kesilmeye çalışıldığını ifade etti. Bu kez tarihten alınan dersler ve sahip olunan avantajlar ile büyük ve güçlü Türkiye’nin inşa edilmesinde hiçbir gerilemeye izin vermeyeceklerini söyledi.

Erdoğan son olarak bayram nedeniyle yola çıkacak sürücülere seslendi. Sürücülerin şehirlerarası yollarda kurallara harfiyen uymalarını, yorgunken araç kullanmamalarını ve mutlaka kemer takmaları gerektiğini söyleyerek bir kez daha Kurban Bayramı’nı kutladı ve sözlerini sonlandırdı.