Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'ye saat kaçta gelecek, Kayseri Toplu Açılış Töreni ne zaman, nerede?

Kayseri'de bugün yapılacak olan toplu açılış töreni için geri sayım başladı. Kayseri Ankara hızlı tren hattı projesi temel atma töreni ve toplu açılış töreni nerede, Erdoğan Kayseri'ye saat kaçta gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan günlük programı açıklandı. Açıklanan program kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü programını Kayseri'ye ayırdı. Kayseri'de bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kayseri- Ankara YHT projesinin temel atma töreni yanı sıra toplam yatırım maliyeti 54 milyar TL olan toplu açılış töreni yapılacak. 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN KAYSERİ YE SAAT KAÇTA GELECEK?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile "Kayseri’ye yapılan 54 Milyar TL değerinde yatırımların toplu açılışını gerçekleştiriyoruz. Sadece Hizmet..???? Cumartesi günü 17.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda buluşalım.." ifadelerine yer vererek tüm Kayserilileri açılış törenine davet etti. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'da sosyal medya hesabından açıklama yaparak "Kayseri-Ankara Hızlı Tren Hattı’nın temelini; Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan ’ın teşrifleriyle atıyoruz!" diyerek Kayseri Ankara hızlı tren hattı için gerçekleştirilecek olan temel atma törenine Kayserilileri davet etti. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KAYSERİ MİTİNGİ NEREDE?

Bugün hem Kayseri'nin 6 bin yıllık tarihindeki en büyük yatırım tutarı olarak ilan edilen 54 milyar liralık yatırım ile hayata geçirilen projelerin açılış töreni hem de Kayseri - Ankara yüksek hızlı tren projesinin temel atma töreni için Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de bir dizi temaslarda bulunacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'ye saat kaçta gelecek, Kayseri Toplu Açılış Töreni ne zaman, nerede?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri mitingi bugün yani 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 17:00'de başlayacak. Söz konusu toplu açılış ve temel atma töreni Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek.