Diyanet İşleri Hac kuralarının çekildiğini duyurdu! Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte Hac kuralarının çekildiği öğrenildi. Sonuçların ise ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.
Diyanet İşleri Hac kuralarının çekildiğini duyurdu! Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Uzun süredir milyonlarca vatandaş tarafından merakla beklenen an geldi. Yapılan açıklamalara göre Hac için gün sayan vatandaşlar için kura çekimlerinin başladığı öğrenildi. Bugün tamamlanacak olan Hac kura sonuçları ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte sonuçların ne zaman açıklanacağı konusunda detaylara da yer verildi. Bu sabah saatlerinde başlayan kura çekimlerinin akşam saatlerinde ise tamamlanmış ve hazır olacağı öğrenildi. Pek çok vatandaş tarafından sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edilenler arasında yer aldı. 

HAC KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Bugün Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte Hac kura sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından sonuçların açıklanacağı tarih de yayımlanan duyuruda açıklandı. 

2023 yılı Hac kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağının merak edilmesinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte 8 Mart 2023 tarihinde yani bugün Saat 22.00'den itibaren e-devlet üzerinden öğrenilebileceği duyuruldu. Hac için başvurularını yapmış olan kişilerin akşam saatlerinde kura sonuçlarına kendi e-devlet giriş bilgileri ile girerek sonuçlara ulaşabileceği öğrenildi.