Doya Doya Moda 2022 Jüri Üyeleri Kimler, Hangi İsimler Var?

Doya Doya Moda programının yeni sezonu başlıyor. Yarışmayı yakından takip edenler yeni sezonda jüri üyelerinin kimler olduğunu merak ediyor. Doya Doya Moda jüri üyeleri 2022.
Doya Doya Moda 2022 Jüri Üyeleri Kimler, Hangi İsimler Var?

Ekranların sevilen programlarından olan Doya Doya Moda yeni sezonuyla TV8 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor. Yarışmacılar her gün farklı bir konseptte hünerlerini sergiliyor. Yarışmanın yeni sezon jüri üyeleri de merak konusu oldu. Doya Doya Moda jüri üyeleri 2022 belli oldu. Doya Doya Moda 18 Temmuz 2022 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 16.00'da ekranlarda olacak. Jüri üyelerinin yanı sıra bu sezon yarışacak yarışmacıların isimleri de belli oldu.

DOYA DOYA MODA JÜRİ ÜYELERİ 2022

Yeni sezonda Doya Doya Moda programı değişen jüri üyeleri ve değişen format ile izleyicinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz sezonda yarışmada, büyük beden formatındaki yarışmacılar yer almıştı. Bu sezonda ise her bedenden yarışmacılar olacak. Geçtiğimiz yıl yarışmanın jüri koltuğunda Seray Sever ve Umut Eker vardı. Bu sene ise Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş yer alacak. Programın diğer üyeleri olan Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez yeni sezonda da jüri üyeleri arasında yerini alacak. Geçtiğimiz senelerde programda yer alan isimler arasında Kemal Doğulu da vardı. 

Doya Doya Moda 2022 Jüri Üyeleri Kimler, Hangi İsimler Var?

DOYA DOYA MODA YARIŞMACILARI

2022 yeni sezon programında farklı konseptler ile hünerlerini sergileyecek yarışmacılar, Zeynep Billur Uludağ, Nihan Sağır, Aleyna Koç, Banu Teker, Hülya Yenidoğmuş, Tina Özdemir, Özge Özder. TV8 ekranlarında yaz boyunca ekrana gelecek yarışma programına katılmak isteyen kişilerin doyadoyamoda.biz adresi üzerinden bilgileri doldurarak başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.