Ekrem İmamoğlu'ndan yeni açıklama! Göreve hazırım diyerek Kılıçdaroğlu'na mesaj verdi!

CHP’de değişim tartışmaları devam ediyor. Seçim sonrası Kemal Kılıçdaroğlu eleştiri oklarının hedefi haline gelirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuya dair dikkat çeken bir açıklama daha yaptı.
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni açıklama! Göreve hazırım diyerek Kılıçdaroğlu'na mesaj verdi!

CHP’de Cumhurbaşkanlığı seçiminden mağlubiyetle çıkılmasının ardından sancılı bir süreç başladı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlık makamını bırakması yönünde kamuoyunda eleştiriler hız kazanırken olası bir görev değişiminde ismi CHP Genel Başkanlığında geçecekler arasında ilk sırada yer alacak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu değişim mesajları vermeyi sürdürüyor.

İMAMOĞLU'NDAN DEĞİŞİM MESAJI!

Bugün yeni bir açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, “Mutlak bir öz eleştiri ve bir muhasebe gerekiyor. Ne yazık ki 9 yılda üst üste 3 defa seçim kaybettik. Bu seçimlerden sonra da aynı şeyleri yaparak yol yürüme gafletine kapılamayız. CHP, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli siyasi partisidir.” dedi.

CHP’nin kurucu parti olduğuna dikkat çeken Ekrem İmamoğlu, “Türkiye Cumhuriyetini kuran ve sonrasında çok partili hayata geçiş yapan partinin adıdır CHP. CHP bunun için irtifa kaybeden bir parti olamaz. Bunun en üst seviyede irdelenmesi gerekir. Bu genel merkezden, en ücra köşedeki örgütüne kadar bu muhasebenin altını çizmek gerekir.” ifadelerini kullandı.

DEĞİŞİMİ TOPLUM İSTİYOR!

Toplumun beklentilerini önde tuttuğunu söyleyen Ekrem İmamoğlu, “Ben siyasete girdiğim ilk günden beri toplumun beklentilerini çok önde tuttum. Buna da devam edeceğim. Her zaman milletimiz, ülkemiz ve devletimiz her şeyin önünde olmuştur. Değişim meselesi önemli bir kavramdır. Ben geçen hafta yaptığım açıklamada çok net olarak güçlü bir değişim mesajı vermiştim.

Bahsettiğim değişim sıradan bir değişim değildi. Topyekun bir değişimden bahsediyorum. Bir anlayış değişimi, köklü bir değişim diyorum. Ben aynı yer durmaya devam ediyorum. Değişim anlayışını en güçlü şekilde talep ediyorum. Değişimin sadece bir heyet, bir kurul değişimi ile olmayacağını hepimiz biliriz. Bu değişimi ben değil toplum istiyor. İnsanların taleplerine kulaklarını tıkayamazsınız. Demokrasi bunun için var. Mesele makam değildir. İdeallerim uğruna görev almaktan çekinmem, çekinmedim. Aynı yolda yürüyeceğim. Süreci takip ediyorum.” şeklinde konuştu.