Ekrem İmamoğlu'nun 2012 tarihli tweeti paylaşım rekoru kırdı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 2012 senesinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçilmeden önce atılan tweet sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı!
Ekrem İmamoğlu'nun 2012 tarihli tweeti paylaşım rekoru kırdı!

Ekrem İmamoğlu'nun 2012 tarihli tweeti paylaşım rekoru kırdı! İstanbul'un Beylikdüzü Belediye Başkanı iken CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Ekrem İmamoğlu seçimi kazanarak koltuğu devralmıştı. 

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için adı sık sık geçen Ekrem İmamoğlu dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklama ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak duyurulmuştu. Ekrem İmamoğlu tarafından Beylikdüzü Belediye Başkanı seçilmeden önce atılan tweet dün sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi. 

EKREM İMAMOĞLU'NUN SEÇİM AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU! 

Dün akşam CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı altılı masa tarafından resmen açıklanmıştı. Açıklama sonrası basına dağıtılan parlamenter sistemine geçiş süreci hakkındaki bilgilendirme açıklamasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarının ismi ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak açıklanmıştı. 

Ekrem İmamoğlu'nun 2012 tarihli tweeti paylaşım rekoru kırdı!

Yapılan açıklamanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediyesi seçimleri öncesinde attığı 2012 tarihli tweeti büyük yankı uyandırdı. İmamoğlu paylaşımında "Beylikdüzü'nde iktidar olmadan bize uyku yok. Bilin ki ardından İstanbul'da, Türkiye'de iktidarız" ifadelerine yer verirken söz konusu tweet dün sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi.