Enerji Bakanı Karadeniz gazının vatandaşlara ulaştırılacağı tarihi açıkladı!

Bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı tarafından yapılan açıklama ile birlikte Karadeniz gazının ne zaman verilmeye başlanacağı açıklandı.
Enerji Bakanı Karadeniz gazının vatandaşlara ulaştırılacağı tarihi açıkladı!

Bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından yapılan açıklama ile birlikte uzun süredir gündemde olan Karadeniz gazının vatandaşlara ne zaman ulaştırılacağı açıklandı. Bakan Dönmez ile birlikte Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin tarafından görüşmelerin sürmesinin ardından deprem hakkında yapılan açıklamaların ardından uzun süredir gündemde yer alan Karadeniz gazının ulaştırılacağı tarih de açıklandı. 

TARİH AÇIKLANDI! 

Konu hakkında Bakan Dönmez tarafından "Binlerce işçimiz bölgeye gitti. Şimdi geri döndüler ve çalışmalara kaldığı yerden devam ediyorlar. Burada bulunan yüzlerce iş makinesi arama kurtarma çalışmalarında bulundu. Orada bize daha acil ihtiyacı olan vatandaşımız varken duyarsız kalmak olmazdı. Takvimin erteleneceğini, bazı işlerin aksayacağını öngörerek bütün gücümüzle bölgeye geçtik. Orada bir vatandaşımızın enkazdan sağ çıkması bizim için bütün projelerden önemli. Şimdi de kaldığımız yerden daha inanmış ve güçlü şekilde devam ediyoruz. Buradaki arkadaşlarımız zoru başarmakta mahir insanlar. İnanıyorum ki bunu da başaracaklar. Deprem nedeniyle kısa süreli bir aksama oldu ama Allah nasip ederse nisan sonu, mayıs başı gibi yerli gazımızı vatandaşımızla buluşturacağız." şeklinde yapılan açıklama ile birlikte Mayıs ayının başında itibaren gazların iletilmeye başlanacağı öğrenildi.