Entübe edilen Hıncal Uluç'un sigortayı reddetti! Türk doktorları için flaş sözler!

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç, yoğun bakıma alınarak entübe edilmişti. Hıncal Uluç'un sağlık durumu nasıl, iyileşti mi, hastaneden çıktı mı? İşte son gelişmeler.
Entübe edilen Hıncal Uluç'un sigortayı reddetti! Türk doktorları için flaş sözler!

Bayram haftasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenilen 83 yaşındaki usta gazeteci Hıncal Uluç’un, durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakıma alınarak entübe edildiği öğrenilmişti. Hıncal Uluç’un hastalığı ile ilgili doktorlarından herhangi bir bilgi aktarımı yapılmazken, yaptığı ölüm haberleriyle tanınan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Hıncal Uluç’un sağlık durumuyla ilgili konuştu.

Sayısız operasyon ve rahatsızlık geçirmiş!

Hıncal Uluç’un 8 Temmuz Cuma sabahı yoğun bakıma alındığını ve daha önce bir böbreğini kaybettiğini söyleyen Akay, şimdi ise diğer böbreğinin iflas ettiğini ve kan zehirlenmesi nedeniyle yoğun bakıma alınarak entübe edildiğini söyledi. Üç ay önce kalçası kırılmış, by-pass ameliyatı geçirmiş olan Uluç’un şimdi ise akciğerlerinde büyük bir problem olduğunu belirterek ünlü gazeteci için dua istedi.

Entübe edilen Hıncal Uluç'un sigortayı reddetti! Türk doktorları için flaş sözler!

Ücret ödemeden ameliyat olabilirdi ancak…

Daha önce 10’a yakın ameliyat geçiren Hıncal Uluç’ıun daha önce zarar gören böbreği vücudunu zehirlediği için 9,5 saat süren bir operasyon geçirdiğini ancak bundan sonra da kalın bağırsakta meydana gelen fistül nedeniyle tüm bağırsağının iltihaplandığını aktararak Akay, Uluç’un bir dönem 39 kiloya kadar düştüğünü ancak iyileşerek hayata yeniden bağlandığını aktardı.

Onur Akay, Hıncal Uluç’un Amerikalı eşi Holly’nin yaptırdığı Amerikan sigortası sayesinde, dünyanın en prestijli hastanelerinde hiçbir ücret ödemeden ameliyat olabileceğini ancak bunu reddettiğini söyledi.

Hıncal Uluç’un Amerikan sigortasını reddederek ‘’ Atamın izinden kendimi Türk doktorlarına emanet ettim ‘’ dediği öğrenildi. Türk doktorlarına güveninin sağlam olduğunu ve 83 yaşına kadar gelebilmesinde Türk doktorlarının büyük emeği olduğunu söylediğini aktardı.