Etlik Şehir Hastanesi açılışı saat kaçta? Etlik Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir?

Türkiye’nin 20. şehir hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle açılacak. Etlik Şehir Hastanesi açılış töreni saat kaçta? Etlik Şehir Hastanesi nerede ve nasıl gidilir?
Etlik Şehir Hastanesi açılışı saat kaçta? Etlik Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir?

Sağlık Bakanlığı’nın şehir hastaneleri atılımı meyvelerini vermeye devam ediyor. Türkiye’nin farklı kentlerinde yapılan şehir hastaneleri ile yüksek konfora sahip tam teşekküllü sağlık merkezleri vatandaşlara hizmet sunuyorlar. Bugüne kadar Türkiye genelinde 19 şehir hastanesi yapılırken çok sayıda şehirde de şehir hastanelerinin inşaatları devam ediyor. Türkiye’nin 20. şehir hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi ise hizmete giriyor. Etlik Şehir Hastanesi açılış töreni 28 Eylül 2022 Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek.

ETLİK ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞI SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı ve bizzat açacağı Etlik Şehir Hastanesi açılış töreni ile alakalı olarak bazı detaylar merak ediliyor. 4 bin yatak kapasitesine sahip olan Etlik Şehir Hastanesi 28 Eylül Çarşamba günü saat 13:00’da düzenlenecek olan açılış töreni ile hizmete girecek. Açılış törenine vatandaşların katılımı da sağlanacak.

ETLİK ŞEHİR HASTANESİ NEREDE?

Bir milyon metrekarelik bir alana sahip olan Etlik Şehir Hastanesi Ankara’nın yeni sağlık merkezi olacak. Bir sağlık kompleksi olarak inşa edilen Etlik Şehir Hastanesi içerisinde hastanenin yanında medikal otel, üniversite, helikopter pisti ve ticari alanlar yer alıyor. Etlik Şehir Hastanesi Ankara’nın Keçiören ilçesinde Etlik semti yakınlarında bulunuyor.

ETLİK ŞEHİR HASTANESİ’NE NASIL GİDİLİR?

Etlik Şehir Hastanesi’ne nasıl gidileceği de araştırılan konular arasında yer alıyor. Geniş ulaşım imkanları ile bu hastaneye gidebilme imkanı bulunuyor. Belediye otobüsleri ile hastaneye rahat bir şekilde ulaşılabiliyor. Ayrıca özel ulaşım imkanlarıyla da Etlik şehir Hastanesi’ne ulaşılabiliyor. Etlik Şehir Hastanesi’ne dolmuş ile de ulaşım imkanı bulunuyor. Kızılay Güvenpark’tan Etlik Şehir Hastanesi’ne giden dolmuşlara binilebiliyor. Ulus yönünden ise Bilkent’e giden dolmuşlara binerek de hastaneye ulaşma imkanı var. Bu dolmuş Ulus Denizciler dolmuş durağından kalkıyor.