Evinin penceresinden ateş açan şahıs kendisini uyaran komşusuna kurşun yağdırdı!

Türkiye her gün yeni bir dehşet haberi ile sarsılmaya devam ederken toplumsal gerginlik had safhaya ulaştı. Yaşanan gerilim komşuluk ilişkilerine de yansırken peş peşe cinnet haberleri geliyor.
Evinin penceresinden ateş açan şahıs kendisini uyaran komşusuna kurşun yağdırdı!

Toplumsal gerilim her geçen gün artarken yaşanan gerginlik komşuluk ilişkilerine de yansıyor. Komşular arasında kavga haberlerinde artış yaşanırken bu haberlerden biride Bursa'da yaşandı. Bursa'nın Yıldırım ilçesi, Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana gelen olayda evinin penceresinden havaya ateş açan kişiyi komşusu uyardı. 

Evinin penceresinden rastgele havaya ateş açan şahıs karşı komşusu tarafından sözlü olarak uyarıldı. Yapılan uyarı sonrasında ikili arasında gerilim yaşandı. Komşusunu uyaran kişi bunun üzerine sokağa çıktı. İkili arasında sokakta da devam eden tartışma kavgaya dönüştü. 

KENDİSİNİ UYARAN KOMŞUSUNA KURŞUN YAĞDIRDI! 

Elindeki silahla evinin balkonundan etrafa rastgele kurşun yağdıran K.A. kendisini uyaran komşusu M.K. ile gerginlik yaşadı. İki komşu arasında başlayan sözlü münakaşa sokağa taşındı. Kendisini silahını kullanmaması yönünde uyaran komşusu M.K. ile tartışan K.A. elindeki silahı bu seferde komşusuna doğrulttu. 

Evinin penceresinden ateş açan şahıs kendisini uyaran komşusuna kurşun yağdırdı!

Ara sokakta karşılıklı binalarda oturan ve komşu oldukları öğrenilen şahıslar arasında yaşanan kavgaya diğer mahalle sakinlerinin de katılması ile beraber kalabalık arasında kalan şahıs elindeki silahı tartıştığı komşuna doğrultarak kurşun yağdırdı. Komşusunun silahından çıkan kurşunla bacağından vurulan şahıs kanlar içerisinde yere yığılırken silahını çeken kişi ise aracına binerek olay yerinden kaçtı. Polisler tarafından yakalanan şahıs hakkında soruşturma başlatılırken yaralı komşunun hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken silahını kullanan kişinin ailesine mahallelilerinin tepki göstermesi üzerine güvenlik güçleri mahallede de yoğun güvenlik önlemleri aldı.