Fanta Fest 2022 biletleri nereden satılıyor? Fanta Fest 2022 bilet nasıl alınır?

Türkiye'nin en fazla izleyiciye sahip köklü organizasyonları arasında yer alan Fanta Fest 2022 için geri sayım resmen başladı. 18 Ağustos tarihi ile start verecek olan organizasyon için konser tarihleri belli oldu. Fanta Fest 2022 biletleri nereden satılıyor? Fanta Fest 2022 bilet nasıl alınır?
Fanta Fest 2022 biletleri nereden satılıyor? Fanta Fest 2022 bilet nasıl alınır?

Fanta Fest 2022 biletleri nereden satılıyor? Fanta Fest 2022 bilet nasıl alınır? Türkiye'nin en fazla izleyiciye sahip köklü organizasyonları arasında yer alan Fanta Fest 2022 için geri sayım resmen başladı. 18 Ağustos tarihi ile start verecek olan organizasyon için konser tarihleri belli oldu. Coca Cola tarafından merakla beklenen açıklamalar geldi. 5 Temmuz tarihinde festivale dair takvim açıklanması beklenirken bilgiler gelmeye başladı. Buna göre ise Fanta Fest 2022 konser tarihleri, bilet ücretleri ve nereden alınacağı merak edildi. Detaylar ise emlak365.com adresinde yer alıyor. Haberi okumaya devam et!

8 yıl aradan sonra tekrar Türkiye içerisinde ki faaliyetlerine geri dönen Fanta gençlik festivalinde bu sene Edis ve Gazapizm yer alacak. Pop dünyasının yeni yükselen yıldızı olan Edis konserlerde izleyicilere eşlik edecek olurken diğer isim ise Türkçe rap müziğinin en önemli isimleri arasında yer alan Gazapizm oldu. Çukur dizisinde çalan şarkıları ile birlikte Türkiye'de birçok taşı yerinden oynatan Gazapizm aldığı ödüller ve çizgisi ile herkes tarafından sevilen bir sanatçı haline geldi.

Gazapizm ve Edis bu sene Fanta Fest 2022'de izleyicileri coşturacak isimler arasında yer alırken konsere dair detaylar da Coca Cola şirketi tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. İşte detaylar..

Fanta Fest 2022 konser tarihleri

Fanta Fest 2022 ilk olarak Ankara'da 18 Ağustos tarihi ile start verecek. İşte takvim..

  • 18 Ağustos Ankara
  • 21 Ağustos Samsun
  • 23 Ağustos Kayseri
  • 25 Ağustos Malatya
  • 27 Ağustos Şanlıurfa
  • 29 Ağustos Adana
  • 2 Eylül Antalya
  • 5 Eylül İzmir
  • 7 Eylül Bursa
  • 10 Eylül İstanbul

Cola Cola tarafından yapılan duyuru ile birlikte bu sene Fanta Fest 2022 tam 10 şehirde izleyicilerin karşısına çıkacak. 18 Ağustos 2022 tarihinde Ankara'da başlayacak olan konserler 10 Eylül 2022 tarihinde İstanbul'da sona erecek.

Fanta Fest 2022 bilet nasıl nereden alınır?

1. Daha Daha uygulamasına girin

2. Fanta altın renkli kapak/açma halkalarının altındaki kodu uygulamanın içerisindeki ilgili promosyon kartına girin

3. Puanınız Cüzdanınıza tanımlanacak ve ardından bir hediye havuzuna yönleneceksiniz. Bu hediye havuzunun içerisinden istediğiniz hediyeyi seçin.

4a. Seçtiğiniz hediye Festival Bileti ise karşınıza bir QR Kod çıkacak, bu QR kodu ister indirebilir, ister ekran görüntüsü alabilirsiniz. QR kod aynı zamanda Daha Daha cüzdanınızda görünür olacak. Etkinlik günü girişte QR kodu göstererek giriş sağlayabilirsiniz.

4b. Seçtiğiniz hediye Trendyol Cüzdan Hediye Çeki ise Daha Daha uygulaması üzerinden size verilen kodu Trendyol uygulaması içerisinde hediye çek alanına girin ve çekinizi kullanabilirsiniz.

4c. Seçtiğiniz hediye Internet Paketi ise 24 saatinde telefonunuza yüklemesi yapılacak ve sms ile bilgilendirme paylaşılacak.