Fatih Portakal Sözün Özüyle programı ile dönüş yapıyor! İşte Portakal'ın yeni adresi

Fox TV ana haber bülteni sunucusu Fatih Portakal kendisine has üslubu ve yorumları ile milyonlarca kişinin kalbine taht kurmuştu. Hayranlarını üzen ani bir karar ile görevi bırakan Portakal resmi sosyal medya hesabı üzerinden yeni adresini açıkladı.
Fatih Portakal Sözün Özüyle programı ile dönüş yapıyor! İşte Portakal'ın yeni adresi

Ekranların sevilen yüzü Fatih Portakal aldığı ani bir karar ile Fox TV ana haber bültenindeki görevinden istifa ettiğini duyurmuş, sevenlerini üzmüştü. Fatih Portakal'ın istifasının ardından ana haber bültenine kanal yönetimi tarafından Selçuk Tepeli getirilirken Portakal'ın yeni adresi ise merak konusu olmuştu. 

Bir süre ekranlardan uzak kalan Fatih Portakal daha fazla hayranlarından uzak kalmaya dayanamadı ve yeni adresini sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Fatih Portakal kendi işinin patronu olduğunu duyurdu ve Sözün Özü programı için beklenen tarihi verdi. 

FATİH PORTAKAL EKRANLARA GERİ Mİ DÖNÜYOR, YENİ PROGRAMI HANGİ KANALDA YAYIMLANACAK?

Yeni programını sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı video ile duyuran Fatih Portakal "Geleneksel mi digital mi? Kendimin patronu olmak her zaman tercih nedenim. Tabi ki YouTube 3 Ekim, 11:30’u not ediniz, abone olunuz" diyerek yeni programını ve dönüş tarihini açıkladı. 

Fatih Portakal Sözün Özüyle programı ile dönüş yapıyor! İşte Portakal'ın yeni adresi

Fatih Portakal gündemi değerlendireceği programında her gün hayranları ile buluşacak. Daha özgün bir ortamda paylaşım yapmayı tercih ettiğini belirten Fatih Portakal kurduğu You Tube kanalına başka kişilerin de katkı vereceğini ve içerik yayımlayacağını duyurdu. Hafta içi her gün saat 11:30'da You Tube kanalı üzerinden canlı olarak yayımlanacak programda dijital ortamda mini bir TV'yi hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirten Fatih Portakal takipçilerini desteğe davet etti. Programın ilk yayını 3 Ekim tarihinde yayımlanacak.