Fenerbahçe Avrupa yolunda Slovacko maçıyla yeni sayfa açmak istiyor

Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında Dinamo Kiev’e elenen Fenerbahçe, Avrupa Ligi gruplarında yoluna devam etmek üzere 3. eleme turunun ilk sınavında Slovacko ile karşılaşacak.
Fenerbahçe Avrupa yolunda Slovacko maçıyla yeni sayfa açmak istiyor

Şampiyonlar Ligi’nden bir kez daha talihsiz bir şekilde elenen Fenerbahçe, yoluna Avrupa Ligi’nde devam etmek istiyor. Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’e elenen Fenerbahçe, Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Çekya ekibi Slovacko ile karşı karşıya gelecek. İstanbul’da rakibini ağırlayacak olan Fenerbahçe, taraftarına kendisini affettirmek ve Avrupa’da temiz bir sayfa açarak yoluna devam etmek istiyor. Çekya ekibi ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma Ülker Stadı’nda oynanacak ve karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmanın rövanş tarihi de belli oldu.

FENERBAHÇE ÇEK EKİBİNİ AĞIRLAYACAK

Avrupa’daki yoluna Avrupa Ligi 3. eleme turu karşılaşmaları ile devam etmek zorunda kalan Fenerbahçe, Çekya ekibi Slovacko ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı’nda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Fenerbahçe, burada yoluna kayıpsız devam ederek taraftarına kendisini affettirmek istiyor. Fenerbahçe – Slovacko mücadelesi 20.00’da Ülker Stadı’nda başlayacak ve maçta Portekizli hakem Joao Pinheiro düdük çalacak. Fenerbahçe, Çek ekibi karşısında 11 Ağustos’ta oynanacak olan rövanş maçı öncesinde avantajlı bir skor elde etmek için mücadele edecek.

PERES İLK RESMİ MAÇINA ÇIKABİLİR

Fenerbahçe Avrupa yolunda Slovacko maçıyla yeni sayfa açmak istiyor

Fenerbahçe taraftarlarının izlemek istediği Brezilyalı stoper Luan Peres’e görev verilmesi durumunda Peres ilk kez bir resmi maçta Fenerbahçe formasını giymiş olacak. Sakatlıkları bulunan Altay ve Mert Hakan ile ağrıları devam eden King’in durumu ise bugün belli olacak. Eğer tedavisi devam eden kalevi Altay Bayındır bugün formaya yetişemezse, kaleyi Fenerbahçe altyapısından yetişen Ertuğrul Çetin koruyacak ve yedek kulübesinde de 16 yaşındaki Furkan Onur Akyüz oturacak. Kart cezalısı olan İsmail, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

KONYASPOR DA LİHTENŞTAYN’A KONUK OLUYOR

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev maçında UEFA listesine dahil edilmeyen Uruguaylı stoper Lemos ile birlikte Alman golcü Mergim Bersiha da Slovacko maçı için listeye dahil edildi. Avrupa Konferans Ligi’nde bugün 3. eleme turu ilk maçları oynanacak ve Fenerbahçe’nin yanı sıra Konyaspor da Lihtenştayn ekibi Vaduz’a konuk olacak. Rheinpark Stadı’ndaki bu karşılaşma da saat 21.00’da başlayacak. Maç A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.