Fenerbahçe Galibiyeti Sosyal Medyada Gündeme Oturdu

Fenerbahçe Süper Lig'in 19. haftasında Ümraniyespor'a konuk oldu. Son anları oldukça hareketli geçen maç sonunda Fenerbahçe galip gelse de bu galibiyet sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Fenerbahçeli bazı ünlüler dahi, tartışmalı hakem kararları nedeniyle galibiyeti içine sindiremedi.
Fenerbahçe Galibiyeti Sosyal Medyada Gündeme Oturdu

Fenerbahçe Süper Lig'de Ümraniyespor'a konuk oldu. Özellikle son anları oldukça tartışmalı pozisyonlara sahne olan karşılaşmanın sonunda hanesine 3 puanı yazdıran taraf sarı lacivertliler oldu. Ancak bu galibiyet sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Fenerbahçe'nin Ümraniyespor galibiyeti sonrası sosyal medya adeta karıştı. Rakip takım taraftarlarının eleştirisinin yanında, bazı Fenerbahçe taraftarları dahi hakemi eleştirdi. Alınan 3 puanı hak etmediğini düşünen Fenerbahçeli ünlü piyanist Fazıl Say, hakem kararlarını eleştirdi ve alınan galibiyetin içine sinmediğini ifade etti.

Fenerbahçeliler Dahi Galibiyeti İçine Sindiremedi

Fenerbahçe kıran kırana bir mücadeleye sahne olan Ümraniyespor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı. Ancak maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte sosyal medyada paylaşım yağmuru başladı. Şampiyonluk yarışında oldukça önemli bir 3 puan alan Fenerbahçe'nin kendi taraftarlarından bazıları dahi galibiyetin haksız olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin hakem hataları neticesinde galibiyete uzandığını dile getiren isimlerden biri de ünlü piyanist Fazıl Say oldu. Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Fazıl Say, sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşımda, Ümraniyespor Fenerbahçe maçının hakemi Abdülkadir Bitigen'in Fenerbahçe lehine hatalı kararlar verdiğini söyledi.

Karşılaşmanın hemen ardından bir paylaşımda bulunan Say, bir Fenerbahçeli olarak hakemin Fenerbahçe lehine verdiği kararlardan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi. Fenerbahçe lehine kararlar verileceğine, aleyhine haksız kararlar verilerek galip gelmenin daha iyi olacağını söyleyen Say, takipçilerine de bu konudaki fikirlerini sordu.

Küfür Etsem Suç İşlemiş Olurum

Eski bir hakem olan ve sert eleştirileriyle tanınan Ahmet Çakar da maçın hemen ardından sosyal medyada sitem dolu bir paylaşımda bulundu. "Türk hakemliğine küfür etsem terbiyesizlik yapmış suç işlemiş olurum." diyen Çakar, yine kendi üslubuyla oldukça sert eleştirilerde bulundu.

Hakemin takdir hakkını Fenerbahçe'den yana kullandığını ve hatta verdiği hatalı kararların hep Fenerbahçe lehine olduğunu söyleyen Çakar, Ümmraniyespor'un iptal edilen golünde kararın doğru olduğunu söyledi. Çakar, VAR'ın bu goldeki faul pozisyonunu gördüğünü ancak Fenerbahçe'nin attığı golden önceki faulü görmediğini dile getirdi. Bu kararlarda art niyet olduğunu ima eden çakar, "Utanın. Yazıklar olsun." diyerek Abdülkadir Bitigen ve VAR hakemlerini eleştirdi.