Fenerbahçe ligden çekiliyor mu?

Son dönemlerde gerçekleşen hakem kararlarının yanı sıra Adana Demirspor maçında hakem Ali Palabıyık'ın kararlarına ilişkin oldukça sert açıklamalar yapan Ali Koç gündeme damga vurdu.
Fenerbahçe ligden çekiliyor mu?

Yüksek Divan Kurulu toplantısında oldukça dikkat çekici açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme damga vurdu. Oldukça çarpıcı açıklamalarda bulunan Ali Koç kısa sürede gündemde en çok konuşulan isimler arasında yerini alırken ligden çekilmeyi düşündükleri iddialarına da yanıt verdi.

Son dönemlerde gerçekleşen hakem kararlarının yanı sıra Adana Demirspor maçında hakem Ali Palabıyık'ın kararlarına ilişkin oldukça sert açıklamalar yapan Ali Koç gündeme damga vurdu. Koç önlerinde 2 yıl olduğunu belirtirken açıklamaları oldukça merak edildi.

FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLECEK Mİ?

Yüksek Divan Kurulu Toplantısında düşüncelerini dile getiren Ali Koç ligden çekilecekleri iddialarını kesin ve sert bir dille yalanlayarak "Maça çıkıp 1 dakika sonra sahadan ayrılmak bu sezonu feda etmektir. Ama geleceğimiz için tarihi bir adımdır... Biz bunu oyladık dün. 11'e 3 devam kararı çıktı. 3 oydan biri bendim." dedi.

Bu sezonu feda etmenin gelecek için oldukça önemli bir karar olduğundan bahseden Ali Koç "Ligden çekilme falan saçma sapan laflar. Öyle bir şey yok! Selahattin Baki'nin dediği gibi 'Biz bu ligi şampiyon bitireceğiz' mi diyeceğiz yada 'Yeter artık sınırı aştınız, biz maça çıkmıyoruz' mu diyeceğiz? Maça çıkıp 1 dakika kalıp sahadan ayrılmak, bu sezonu feda etmek demektir ama inanın geleceğimiz için çok önemli bir adımdır." ifadelerini kullandı. 

ALİ KOÇ'TAN DİKKAT ÇEKİCİ AÇIKLAMALAR!

11'e 3 devam kararının çıktığını belirten Ali Koç konuyla ilgili açıklamalarında "Biz bunu oyladık dün. Bunu illa Konya maçında da yapmak zorunda değiliz. Böyle devam ederse, başka maçta da devam ederiz. 11'e 3 devam kararı çıktı. Ben 3'ten biriydim. Artık yeter!" diyerek devam etti. Ali Koç'un açıklamasının tamamı tüm futbol camiası tarafından merak konusu oldu. 

Şu anda bir dön noktasında olduklarını belirten Ali Koç "Şu an bir dönüm noktasındayız. Bir maç üzerinden değerlendirme yapmayacağız. Adana Demirspor maçı bardağı taşıran son damla oldu. Esas sıkıntı son 15 yılda yaşatılanlar ve Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumdur. 3 maç arka arkaya 10 kişi kaldık, sesimizi çıkarmadık. Sivas-Galatasaray maçı 3 puan, Adana Demir - Fenerbahçe maçı 2 puan. Sadece iki maçta sonuca direkt etki eden 5 puan var.'' dedi.

Fenerbahçe'nin önünde 2 yol bulunduğunu ve bu alınan kararın Fenerbahçe'nin aleyhine olduğunu söyleyen Ali Koç ''Önümüzde iki yol var. Bu iki yolu size birazdan anlatacağım. Bu iki yolu oyladık dün yönetimde. Karar 11'e 3 çıktı. Bu kararı da açıklayacağım. Bu hataların hepsi Fenerbahçe'nin aleyhine gerçekleşmiştir. Bu niyet perspektifinden bakılması gereken maçtır. Hakem atamaları eski MHK tarafından yapılmıştır.'' şeklinde belirtti. 

ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA YAŞANANLARDAN KONUŞTU!

Mert Hakan'ın tartışılan gölü ile ilgili konuşan Ali Koç ''Mert Hakan'ın golü bize göre %100 goldür. Hadi diyelim ki ele çarptı, biz göremedik, VAR gördü. Ama bu VAR penaltılarımızı göremiyor. Bu hakem performansı ile değil niyetle açıklanacak bir durumdur. N'Diaye diye bir oyuncu var. Hakem bu oyuncuya olağanüstü bir tahammül gösterdiği için oyunu bitirmesi söz konusu bile olamayacak olan bu isim maçı kartsız tamamladı.'' ifadelerine yer verdi.

Yaşananların bir hakem hatası olmadığını dile getiren Ali Koç Adana Demirspor maçında yaşananlara değinerek ''Bu maçta yaşananlar olacak iş değildir. Adana Demirspor maçında yaşanan şeyler olacak iş değil! Düşünsenize bu hatalar malum rakibimizin maçında yapılacaktı. Neler olurdu? Adana Demirspor'un maçın ilk yarısını 9 kişi bitirmesi gerekiyordu. Belhanda zıplıyor, topa müdahalesi bile yok. Direkt olarak Samet'i düşürüyor. Daha pozisyon bitmeden hakem devam diyor. Burada yaşananlar bir hakem hatası değildir!'' dedi.