Fenerbahçe - Slovacko maçı hangi kanalda? Exxen tek maç nasıl satın alınır?

Fenerbahçe – Slovacko UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe – Slovacko maçı nasıl izlenir? Exxen tek maç nasıl satın alınır?
Fenerbahçe - Slovacko maçı hangi kanalda? Exxen tek maç nasıl satın alınır?

UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden takımlar 3. eleme turu ilk maçlarına bu akşam çıkıyorlar. Bu kapsamda Fenerbahçe, Başakşehir ve Konyaspor Avrupa macerasında rakipleri ile karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu maçında Çekya temsilcisi Slovacko’yu ağırlayacak. Peki Fenerbahçe – Slovacko maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

FENERBAHÇE – SLOVACKO MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Dinamo Kiev’e trajik olarak elenmesinin ardından sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi’nden yoluna devam ediyor. Yapılan kura çekimi ile Çekya’nın Slovacko takımı ile eşleşen Fenerbahçe bu takımı turun ilk maçında ağırlıyor. Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe – Slovacko Exxen platformunda yayınlanacak. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen, Fenerbahçe’nin Avrupa maçlarının yayını için anlaşma sağlamıştı.

EXXEN TEK MAÇ NASIL SATIN ALINIR?

Exxen platformunda tek maç satın almanın nasıl olacağı oldukça merak ediliyor. Fenerbahçe – Slovacko maçını canlı olarak Exxen platformunda izlemek isteyecek olanlar tek maç satın alma işlemini merak ediyorlar. Ancak Exxen platformunun tek maç satışı gibi bir uygulaması bulunmuyor. Fenerbahçe – Slopvacko maçını izlemek isteyecek olanlar Exxen platformunun spor paketini satın almaları gerekiyor.

FENERBAHÇE’NİN 10 OYUNCUSU YOK!

Fenerbahçe kulübü Slovacko maçı için 10 futbolcusunu listeye dahil etmediği için bu oyuncular maçta yer alamayacaklar. Buna göre Nazım Sangare, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz ve yeni transfer Joao Pedro kadroda yer almıyor. Bu oyuncuların yanında yine yeni transfer olan Tiago Cukur da listede yer bulamadı. Kadroda düşünülmeyen Steven Caulker, Max Meyer ve Samatta da listeye dahil edilmedi.