Fethiye Gümüşdağ kimdir, neden öldü, cenazesine kimler katıldı?

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ hayatını kaybetti. Gümüşdağ'ın cenazesine siyaset ve futbol camiasından yoğun katılım oldu.
Fethiye Gümüşdağ kimdir, neden öldü, cenazesine kimler katıldı?

 Fethiye Gümüşdağ kimdir sorusu bugünün arama motorlarında en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüdağ’ın annesi Fethiye Gümüşdağ hayatını kaybetti. Başakşehir kulübünden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ’ın annesi Fethiye Gümüşdağ’ın hakkın rahmetine kavuştuğu söylenerek başsağlığı mesajı yayımlandı.

Fethiye Gümüşdağ kimdir, neden öldü?

Fethiye Gümüşdağ, Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın annesidir. Fethiye Gümüşdağ’ın cenazesi öğle vakti Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın annesi Fethiye Gümüşdağ’ın cenaze törenine katıldı.

Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’ Rabbim taksiratlarını affetsin mekanı cennet olsun. Biz Fethiye ablamızın çok böreklerini yedik. Çok güzel börek yapardı ‘’ ifadelerini kullandı. Fethiye Gümüşdağ’ın cenazesine Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katıldı.

Göksel Gümüşdağ kimdir?

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, 10 Ekim 1972 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi İktisat ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Siyasi kariyerine 2022 yılında AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak başlamıştır. 2004 yılında Küçükçekmece ilçesi Belediye Meclis Üyeliği, Grup Başkan vekilliği görevlerini üstlenmiştir.

Bir dönem İBB Spor başkanlığı da yapan Gümüşdağ, İBB Meclis Üyesidir. 2014 yılında ise Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir’in başkanı olarak seçilmiştir.

Fethiye Gümüşdağ’ın cenazesine kimler katıldı?

Fethiye Gümüşdağ’ın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Arda Turan, Mesut Özil, Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım katılmıştır.