Galatasaray’da 7. transfer de tamam! Şimdi sırada o isimler var!

Geçtiğimiz sezonu 13. sırada tamamlayan ve Avrupa yolunda grup sonrasında havlu atan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray’da 7. transfer de geliyor. İşte detaylar…
Galatasaray’da 7. transfer de tamam! Şimdi sırada o isimler var!

Galatasaray, Süper Lig’de gelecek sezon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk’u takımın başına getiren sarı kırmızılı kulüp, Okan Buruk’un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar kritik bölgelere transferler yapan ve birçok isimle de yollarını ayıran Galatasaray, 6 oyuncunun transferinin ardından 7. transfer için de düğmeye bastı. Arayışları devam eden Galatasaray’da 7. transfer için o isimle anlaşmaya varıldı. İşte Galatasaray’ın yeni transferi ve detaylar…

GALATASARAY YENİ SEZONA BOMBA GİBİ HAZIRLANIYOR

Süper Lig’e güçlü bir başlangıç yapmak isteyen ve bu bağlamda kadrosunu güçlendiren Aslan, transfer döneminde kadrosundan birçok isimle yollarını ayırdı ve 6 transfer gerçekleştirdi. 7. transfer için de düğmeye basan sarı kırmızılılar, 7. transferi için de anlaşma sağladı. Sıcak gelişmelerin yaşandığı Galatasaray’da yönetim, teknik direktör Okan Buruk’un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferlerle birlikte yeni sezona güçlü bir giriş yapmak isteyen Cimbom, son hazırlık maçında İtalya’nın başarılı ekiplerinden Fiorentina’yı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Böylece hazırlık kampını tamamlayan Galatasaray artık tamamen lige odaklandı.

OKAN BURUK’UN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray’da 7. transfer de tamam! Şimdi sırada o isimler var!

Sezonun ilk haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maç öncesinde son olarak orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö’yü duyurdu. Ligin ilk maçına kadar transferlerini büyük ölçüde tamamlamak isteyen sarı kırmızılılar takviyelere devam edecek. Norveçli orta saha Midtsjö’nün ardından 10 numara, santrafor ve orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, “Yine transferlerimiz olacak. Her bölgeye transfer yapmak istiyoruz. Takımımızı en güçlü hale getirmek istiyoruz. Zor bir sezon olacak. Geçen senenin ardından bu senenin çok daha iyi geçmesini istiyoruz” dedi.

GÖZLER 10 NUMARA VE ORTA SAHA TRANSFERLERİNDE

Galatasaray yeni sezon öncesinde kadrosuna Haris Seferovic, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö’yü dahil etti ve 7. transferini de tamamladı. Şimdi ise Galatasaray’da gözler 10 numara transferinde. Bu mevkii için adaylar arasında ilk sırada bulunan Evander için Galatasaray son teklifini yapacak. Öte yandan orta sahasını tamamen değiştirmek isteyen Cimbom, gözünü Lucas Torreira’ya dikti.