Galatasaray’da gidecek isimler belli oldu! Süper Lig ekibi Galatasaray’dan o isimleri kadrosunda istiyor…

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Galatasaray’da 7. transfer de tamamlandı. Kadrosuna yeni isimler dahil etmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da Cicaldau ve Ömer Bayram yeni sezonda kadroda düşünülmüyor. İki oyuncuya şimdiden bir Süper Lig takımı talip oldu. İşte detaylar…
Galatasaray’da gidecek isimler belli oldu! Süper Lig ekibi Galatasaray’dan o isimleri kadrosunda istiyor…

Yeni sezona bomba gibi girmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarında hız kesmek istemiyor. Şu ana kadar 7 transfer gerçekleştiren ve 10 numara, orta saha ve santrafor bölgelerine en az birer tane daha oyuncu transfer etmek isteyen Galatasaray, aynı zamanda kadrosundan birçok ismi de gönderdi. Sözleşmesi sona eren birçok oyuncunun yanı sıra kadroda düşünülmeyen bazı isimlerle de yollarını ayıran Galatasaray’da, yeni sezonda Ömer Bayram ve Cicaldau’nun da kadroda yer alması beklenmiyor. Okan Buruk’un kadroda düşünmediği Ömer Bayram ve Cicaldau için bir Süper Lig ekibi talip oldu.

OKAN BURUK: DAHA HAZIR OYUNCULAR ÜZERİNDE DURACAĞIZ

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçının ardından transfer açıklamasında bulunmuştu. Ali Akman’ın olası transferi hakkında konuşan Okan Buruk, “Şu an net bir şey yok. Berkan, Taylan, Alex, Sergio var. Hamza başladı, mutlu etti bizi. Bu oyunculardan değişik bir tane daha dinamik bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sadece dinamik ve atlet olması yetmiyor, topu da iyi kullansın diyoruz. O zaman 50 milyon Euro oluyor. Grillitsch ile görüştük ama bizim de soru işaretlerimiz var. Bir takımla çalışmıyor. İlk düşündüğümüz isimlerden biri değil. Daha hazır, daha direkt oyuncular üzerinde duracağız” sözlerini dile getirmişti.

TAKIMDAN KİMLER AYRILACAK?

Galatasaray’da gidecek isimler belli oldu! Süper Lig ekibi Galatasaray’dan o isimleri kadrosunda istiyor…

Takımı deneyimli, teknik ve yeni isimlerle güçlendiren ve yeni sezona hazırlanan Galatasaray’da kadrodan ayrılacak olan isimler de netlik kazanıyor. Okan Buruk’un, kadroda düşünmediği 2 ismi yönetime ilettiği ve o isimlerin Ömer Bayram ve Cicaldau olduğu öğrenildi. Ayrıca takımdan ayrılması muhtemel isimler arasında Morutan, Luyindama, Boey, Aytaç Kara, Emre Taşdemir, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu isimleri bulunuyor.

ÖMER BAYRAM’A TALİP ÇIKTI

Galatasaray’da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarıyla birlikte kadro da netlik kazanmaya devam ederken, Süper Lig ekiplerinden Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, A Spor editörü Mehmet Cem Çakır’a yaptığı özel açıklamada “Galatasaray’dan Ömer Bayram’a talibiz. Yönetimin kararını bekliyoruz” dedi.