Galatasaray’dan şok eden Ronaldo hamlesi! Ronaldo’nun yanıtı şaşırttı

Dünya spor gündemi Galatasaray’ın Ronaldo ile temasa geçmesiyle birlikte çalkalandı. Galatasaray, Manchester United ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Ronaldo ile temasa geçti. Portekizli dünya yıldızının yanıtı ise şaşırttı.
Galatasaray’dan şok eden Ronaldo hamlesi! Ronaldo’nun yanıtı şaşırttı

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 13. sırada tamamlayan Galatasaray, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başladı. Peş peşe transferlerini açıklayan ve yeni sezon öncesi kadrosuna birçok takviye yapan Galatasaray, Okan Buruk’un teknik direktörlük görevini devralması ile birlikte özellikle orta sahasını güçlendirmek için adımlar attı. Transfer dönemi sonlanmadan önce transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray cephesinde transfer adına çok kritik bir gelişme yaşandı. Orta sahasını güçlendiren ve gözünü hücum hattına çeviren Galatasaray, Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile temasa geçti. Ronaldo’nun Galatasaray’a yanıtı ise şaşırtıcı oldu.

GALATASARAY HEDEFİ BÜYÜTTÜ!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, orta sahasına Sergio Oliverira, Fredik Midtsjö gibi isimleri dahil eden Galatasaray, hücum hattını da güçlendirmek adına arayışlara başladı. Son günlerde İtalya basınında da yer alan haberlere göre Galatasaray, Dries Mertens’e yıllık 4 milyon Euro teklifte bulundu ve sarı kırmızılı ekip, Mertens’ten cevap beklemeye geçti. Galatasaraylı taraftarlar Mertens ile ilgili gelişmelere odaklanırken, son 24 saatte sosyal medya Cristiano Ronaldo haberleriyle çalkalandı.

RONALDO’DAN ŞAŞIRTAN YANIT

Galatasaray’dan şok eden Ronaldo hamlesi! Ronaldo’nun yanıtı şaşırttı

Hürriyet Spor Arena’nın Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. Ronaldo’nun Manchester United’dan ayrılacağı ve kendisine kulüp baktığı biliniyordu ve iddialar sonrası Galatasaray’ın, Ronaldo ile temasa geçtiği öğrenildi. Galatasaray yönetimi Ronaldo ile temasa geçti ve Galatasaraylı idarecilerin, Ronaldo’ya şartlarını sorduğu öğrenildi. Elde edilen bilgilere göre Cristiano Ronaldo ise Galatasaray’a “Galatasaray büyük bir kulüp ama Şampiyonlar Ligi’nde olmayan bir takıma gitmem” yanıtını verdi.

RONALDO O YORUMU BEĞENMİŞTİ

Portekizli dünya yıldızı Ronaldo, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada sarı kırmızılı bir taraftarın kendisi için yaptığı paylaşımı beğenerek dikkat çekmişti. 37 yaşındaki dünya yıldızı, Galatasaraylı bir taraftarın “Come to Galatasaray” yorumunu kendi hesabından beğenmişti. Ronaldo’nun bu hareketi sosyal medyada ses getirirken, daha sonra Ronaldo ile temasa geçilmesi heyecan yarattı.