GSB kitap kartı nedir, nereden alınır, üyelik şart mı?

Gençlik ve Spor Bakanı tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda kitap çekilişi başlatılırken vatandaşlar GSB kitap kartı nedir, nasıl alınır araştırmaya başladı. GSB kitap kartı nedir, nereden alınır, üyelik şart mı? İşte tüm detaylar..
GSB kitap kartı nedir, nereden alınır, üyelik şart mı?

GSB kitap kartı nedir, nereden alınır, üyelik şart mı? Gençlik ve Spor Bakanı tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda kitap çekilişi başlatılırken vatandaşlar GSB kitap kartı nedir, nasıl alınır araştırmaya başladı. Sabah saatlerinden beri Türkiye gündeminin ilk sırasında yer alan GSB kitap kartı hakkında araştırmalar başladı. Milyonlarca genç internette araştırmalar yaparken kitap karta dair herhangi bir açıklama halen bulunamadı. Buna göre ise GSB kitap kartının ne olduğu ve nasıl alınacağına dair detaylar yer almazken gelişmeler emlak365.com adresinde yer alıyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu resmi twitter hesabından yapılan duyuru sonrasında çekiliş yapılacağı düzenlendi. Kitap karta dair ilk açıklamalar Mehmet Kasapoğlu tarafından yapılırken kitap kartı hediye edileceği söylendi. Buna göre ise GSB kitap kartının ne olduğu, nereden alınacağı ve üyelik gibi işlemlerin nasıl yapılacağı araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar!

GSB Kitap Kartı Nedir?

 Gençlik ve Spor Bakanlığı kitap kartı D&R ile anlaşmalı olarak yürürlüğe giren kartlar arasında yer almaktadır. Kişilerin okuma alışkanlıklarını düzenli hale getirmek ve okutturabilmek adına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan bu teşvik ile birlikte çalışmalar devam etmektedir. GSB kitap kartı ile D & R markası üzerinden hediye kuponlar ile kitap alabilirsiniz. Gelişmeleri öğrenen milyonlarca genç ise kitap kartının nasıl alınacağını araştırmaya başladı.

GSB Kitap Kartı Nereden Alınır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı kitap kartına sahip olabilmek adına Mehmet Kasapoğlu tarafından sosyal medya çekilişlerine katılmak gerekiyor. Bu çekilişler sayesinde ise kazanan vatandaşlara aldıkları kart ile birlikte D & R tarafından kupon kullanım izni verilmektedir. Çok pratik bir şekilde kullanımı gerçekleştirilen bu kitap kartlara sahip olabilmek için yapılması gereken tek şey Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Twitter hesabını takip etmektir. 

Bakan Kasapoğlu'ndan Açıklama..

GSB kitap kartı nedir, nereden alınır, üyelik şart mı?

Bakan Mehmet Kasapoğlu "Sevgili genç arkadaşlarım, bayram biterken hediyeniz bizden! 1000 adet kitap kart, #GSBKitapKart etiketi ile bayramda okuduğu kitabı yoruma yazan arkadaşlarıma gidecek." açıklamasında bulundu.