Hıncal Uluç Öldü İddiası Doğru Mu? Hıncal Uluç'un Son Sağlık Durumu Nasıl?

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç’un sağlık durumu merak ediliyor. Yoğun bakımda tedavi gören Hıncal Uluç’un son sağlık durumu nasıl? Hıncal Uluç öldü iddiası doğru mu? Hıncal Uluç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Hıncal Uluç Öldü İddiası Doğru Mu? Hıncal Uluç'un Son Sağlık Durumu Nasıl?

Türkiye’nin ünlü gazetecilerinden olan Hıncal Uluç geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir hastanede tedavi altında tutuluyor. Yoğun bakımda entübe edilen Hıncal Uluç’un son sağlık durumu büyük bir merak konusu oldu. Hıncal Uluç’un sağlık durumu nasıl? Hıncal Uluç öldü iddiası doğru mu?

HINCAL ULUÇ ÖLDÜ MÜ?

Bu akşam saatlerinde sosyal medyada Hıncal Uluç’un öldüğüne dair haberler yayılmaya başlayınca çok sayıda isim başsağlığı mesajı yayınladılar. Ancak Hıncal Uluç’un öldüğü iddiasına dair gerçek kısa bir süre içerisinde ortaya çıktı. Hem ailesi hem de yakın arkadaşları Hıncal Uluç’un ölmediğini açıklayarak son sağlık durumu hakkında da ekstra bilgiler verdiler. Peki Hıncal Uluç’un son sağlık durumu nasıl?

HINCAL ULUÇ’UN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hıncal Uluç’un son sağlık durumuna dair yeni bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Solunum alma konusunda sıkıntı çeken Hıncal Uluç entübe edilerek cihazlara bağlanmıştı. Yoğun bakımda bu şekilde tedavisine devam edilen Hıncal Uluç’un durumunun iyiye gittiği bildirildi. Hıncal Uluç’un pazartesi günü cihazlarla solunum almasına son verileceği ve yeniden normal şekilde solunum alacağı belirtildi. Bu sürecin ardından tedavisi doktor kontrolünde devam eden Hıncal Uluç’un yoğun bakımdan çıkartılması da planlandığı açıklandı.

HINCAL ULUÇ KİMDİR, NERELİDİR?

1939 yılında Kilis’te doğan Hıncal Uluç Türk basınının yakından tanıdığı bir gazetecidir. 1952 yılında Antakya’da ortaokula başlayan Hıncal Uluç lis eğitimini Ankara Kurtuluş Lisesi’nde tamamlamıştır. 1980 yılına kadar Ankara’da kalan Hıncal Uluç, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1980 yılından beri basın dünyasında yer alan Hıncal Uluç spor yazarlığı konusunda büyük bir üne kavuşmuştur. Sabah Gazetesi’nde köşe yazarlığı ve Aspor’da spor yorumculuğunu halen sürdüren Hıncal Uluç medyadaki faaliyetlerini sürdürmektedir.