İstanbul 2023 nevruz kutlamaları nerede, saat kaçta? Hangi sanatçılar newroz konseri verecekler?

Nevruz kutlamaları İstanbul 2023 programı belli oldu. İstanbul’da newroz etkinlikleri nerede olacak, kutlama programı ve sanatçılar netleşti. HDP’nin İstanbul 2023 newroz etkinlikleri saat kaçta başlayacak?
İstanbul 2023 nevruz kutlamaları nerede, saat kaçta? Hangi sanatçılar newroz konseri verecekler?

İstanbul’da 2023 nevruz etkinliklerinin olup olmayacağı çok sayıda kişi tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Newroz etkinliklerini merak edenler kutlamaların ve etkinlik programının İstanbul’da nerede yapılacağını araştırıyorlar. Baharın müjdecisi olarak bilinen ve yüzyıllardır kutlanan nevruz için her yıl yoğun bir etkinlik yapılıyor. Bu etkinliklerin merkezi ise İstanbul oluyor.

İSTANBUL PROGRAMI HAZIRLANDI

Türkiye son günlerde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve felakete dönüşen depremin yaralarını sarmaya odaklanırken bahar aylarının geldiğini haber eden nevruz kutlamaları bazı vatandaşlar için moral olacak. Özellikle İstanbul’da yapılacak kapsamlı etkinliklerle insanlar baharı karşılayacaklar ve iyi dileklerde bulunacaklar. İstanbul’da nevruz kutlamaları için çok kapsayıcı bir program hazırlandı ve bu program açıklandı.

HDP İSTANBUL NEWROZ ETKİNLİKLERİ NEREDE; SAAT KAÇTA YAPILACAK?

İstanbul’da yaşayan ve nevruz kutlaması yapmak isteyenler bu kutlamanın nerede olacağını araştırıyorlar. 2023 İstanbul Newroz programının ayrıntıları ve saati açıklandı. Buna göre İstanbul’da nevroz kutlamaları HDP organizasyonunda yapılacak. HDP tarafından verilen bilgilere göre HDP’nin nevruz programı Yenikapı Etkinlik Alanı’nda olacak. Saat 11:00’da başlayacak olan etkinliklere çok yoğun bir katılım gösterilmesi bekleniyor.

İstanbul Newroz etkinlikleri 2023 programı için İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Buna göre Namık Kemal Caddesi ile bu caddeye çıkan tüm sokaklar ile caddeler kapatılacak. Şehit Vefa Kara Kurdu Üst Geçidi, Yenikapı İdo İskelesi ile Yenikapı Miting Alanı Arası Yanyol, Mahramacı Sokaklar araç trafiğine katılacak ve bu yollardan araçların geçişine izin verilmeyecek.

HANGİ SANATÇILAR, SAAT KAÇTA, NEREDE NEVRUZ KONSERİ VERECEKLER?

Hangi sanatçıların nevruz kutlamalarında konser verecekleri de merakla araştırılıyor. Bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak nevruz kutlamalarına gidecek olanların sürpriz sanatçıların konserlerini izleme ve dinleme imkanı bulacakları bildirildi. Bu isimlerin kimler olacağı bildirilmedi. Nevruz kutlamaları konserler, nevruz ateşi yakılması gibi etkinliklerle yapılacak.