Kahramanmaraş'ta büyük panik yaratan deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika duyurusu ile Kahramanmaraş Göksun merkezli yeni bir artçı deprem yaşandığı açıklandı.
Kahramanmaraş'ta büyük panik yaratan deprem!

6 Şubat günü meydana gelen çok şiddetli 2 büyük depremle sarsılan ve binlerce binanın yıkıldığı Kahramanmaraş artçı deprem fırtınası ile sarsılmaya devam ediyor. Depremin etkilediği 11 il artçı deprem fırtınası ile sarsılmaya devam ederken Malatya ve Adıyaman sabah yeni güne depremle başlarken bir son dakika deprem haberi de Kahramanmaraş'tan geldi. 

Güneydoğu depremi olarak anılan büyük depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş bir kere daha son derece şiddetli olarak hissedilen bir depremle sallandı. Bölgede büyük depremin ardından nerede ise hiç durmayan artçı depremler tüm hızı ile devam ederken son deprem ise şiddetli olması nedeni ile bir kere daha korku ve panik yaşanmasına neden oldu. 

SON DAKİKA DEPREM HABERİ! AFAD VE KANDİLLİ KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM Mİ OLDU, KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Kahramanmaraş Göksun merkezli yeni bir deprem meydana geldiği açıklandı. Depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı. 

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada da depremin şiddeti 4,7 olarak ilan edilirken depremin yerin 5 km derinliğinde meydana geldiği ifade edildi. 

 Sabah saatlerinde de Malatya ve Adıyaman güne depremlerle başlamış, yaşanan deprem hareketliliği sonrasında AFAD bölgede 6 Şubat tarihinden bu yana 17 binden fazla deprem yaşandığını açıklamıştı.