Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 Nisan Pazar İzmir mitingi nerede, saat kaçta yapılacak?

Seçimlere sayılı günler kala mitingler tüm hızıyla devam ediyor. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir’de düzenlenecek miting ile vatandaşlara seslenecek. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Nisan Pazar İzmir mitingi nerede, saat kaçta yapılacak?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 Nisan Pazar İzmir mitingi nerede, saat kaçta yapılacak?

14 öayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı adayları ve liderler il il gezerek mitingler düzenleyip vatandaşlardan destek istiyorlar. Yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rekabet Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanıyor. Anketlere göre birbirlerine çok yakın oranlarda oy oranlarına ulaşan bu iki isim de il il dolaşarak vatandaşlardan oy talep ediyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting programı da sürekli araştırılan konular arasında yer alıyor.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN 30 NİSAN PAZAR MİTİNG PROGRAMI

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde en önemli mitingini bugün yani 30 Nisan 2023 Pazar günü gerçekleştirecek. CHP’nin kalesi olarak görülen ve uzun yıllardır AK Parti’nin birinci parti çıkamadığı tek il olan İzmir’de bugün Kemal Kılıçdaroğlu seçmenlerle buluşacak.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir mitingi ile alakalı olarak detaylı araştırmalar yapılıyor. Bu mitingin nerede yapılacağı ve saat kaçta başlayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. CHP’den ve diğer Millet İttifakı partilerinden yapılan açıklamalara göre Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Nisan İzmir mitingi İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak. Tarihi bir kalabalığın toplanması beklenen mitin saat 15:30’da başlayacak. Bu mitingde Kemal Kılıçdaroğlu ile Millet İttifakının gövde gösterisi yapması bekleniyor.

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu 30 Nisan İzmir mitinginde yalnız da olmayacak. Millet İttifakı’nın CHP’den sonra en büyük ikinci siyasi partisi olan İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener de İzmir mitingine katılacak ve vatandaşlara seslenecek. Diğer ittifak ortaklarının da İzmir mitingine katılım gösterecekleri bildirildi.