Kilo vermek isteyenler müjde! Egzersiz yapmadan ayda 5 kilo vermenin formülü açıklandı

Kilo vermek hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşte bu yöntem ile egzersize gerek kalmadan kilo verebilirsiniz.
Kilo vermek isteyenler müjde! Egzersiz yapmadan ayda 5 kilo vermenin formülü açıklandı

Kilo vermek isteyenler müjde! Egzersiz yapmadan ayda 5 kilo vermenin formülü açıklandı: Kilo vermek isteyenler bu haber sizin için. Kilo vermenin kolay yolunu arayanlar egzersiz yapmadan ve zorlanmadan kilo vermek için araştırmalar yapıyorlar. Aslında yakılandan daha az kalori tüketmek kilo vermenin anahtarı olarak kabul ediliyor. Egzersiz yapmak kilo vermeyi hızlandırır. Fakat egzersiz yapmak bazı zamanlarda zor gelebiliyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan bir kadın egzersiz yapmadan 25 kilo verdiğini açıkladı. Ayrıca çok katı bir diyet te yapmadığını iddia etti. Peki bu formül nedir? Egzersiz yapmadan ve katı bir diyet yapmadan nasıl kilo verilir?

Emma Johnson adında bir kadın 5 yıl önce kilo verme yolculuğuna başladı. Bu zamandan itibaren 25 kilo veren kadın egzersiz ve katı bir diyet yapmadan kilo verdiğini iddia ederek bu formülü paylaştı. Johnson sosyal medya hesabı üzerinden "Egzersiz, zihinsel sağlığınız ve fiziksel sağlığınız için inanılmaz faydalıdır ve bunu yapmanızı yüzde 100 tavsiye ediyorum, ancak beslenmeniz kontrol altında değilse, o zaman istediğiniz sonuçları elde edemeyeceksiniz." diyerek kilo vermenin basit yöntemlerine değindi. 

RENK TEORİSİ

Emma kilo vermek için kesinlikle beslenmeye dikkat edilmesini gerektiğini vurguladı. Buna göre yediğiniz yiyeceklerin ve tabağınızda bulunan besinlerin renklerine dikkat etmeleri gerektiğini ifade ederek "Şahsen ben karbonhidrat tüketmeye bayılırım. Karbonhidratlar oldukça güzel ama eğer tüketmeyi kesmeseydim tabağımın temelinde bej rengi olurdu." dedi. Tabakta beyaz olan besinin yerine kahverengi besinleri tercih etmeyi öneren Emma kilo vermeyi de buna bağladığını ifade etti. 

Kilo vermek isteyenler müjde! Egzersiz yapmadan ayda 5 kilo vermenin formülü açıklandı

Daha sonra ise kahverengi besinlerin yarısının da yeşil renkli besinlere çevrilmesi gerektiğini şu sözler ile söyledi "Beyaz malzemeleri daha sağlıklı seçeneklerle değiştirdikten sonra, kahverengi olan her şeyin yarısını alıp yeşile çevirmelisiniz." şeklinde konuştu. 

Kilo vermek isteyenler müjde! Egzersiz yapmadan ayda 5 kilo vermenin formülü açıklandı

Bu duruma ise şöyle bir örnek verdi; "Eğer o beyaz makarnayı kahverengi makarnaya çevirirseniz ve sonra makarna olması gereken yiyeceğin yarısını alırsanız ve bunu brokoli gibi yeşil bir şeye değiştirmelisiniz." dedi.