Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! Büşra Işıldar kimdir, kaç yaşında, neden gündem oldu?

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yarışan milli boksör Büşra Işıldar yarışmaya damga vurdu. Büşra Işıldar kimdir, kaç yaşında, neden gündem oldu, yarışmadan ne kadar kazandı?
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! Büşra Işıldar kimdir, kaç yaşında, neden gündem oldu?

En çok izlenen ve kazandıran yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster, her hafta yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. İzleyenler her bölümde ayrı bir heyecan yaşıyor. Yarışmada sanat, spor, tarih, matematik gibi farklı konularda sorular yer alıyor. Yarışmanın son bölümüne milli boksör Büşra Işıldar damga vurdu. Işıldar, Marmara Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümü mezunu olduğunu söyledi.

2015 yılında boks hayatına başlayan 20 yaşındaki Işıldar 2017, 2018, 2019 yılında Avrupa Şampiyonu olduğunu 2021 yılında ise Polonya'da dünya şampiyonu olarak Türkiye'ye altın madalya kazandırdığını söyledi. Büyükler müsabakası oynadığını ve olimpiyatlara odaklandığını söyleyen Işıldar, hedefinin 2024 Parim Olimpiyatları olduğunu söyledi. 4 kardeşi olan Işıldar'ın 3 erkek kardeşi uzun süre boks ile ilgilenmiş.

7 BİN 500 TL DEĞERİNDEKİ SORUDA ELENDİ

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! Büşra Işıldar kimdir, kaç yaşında, neden gündem oldu?

Işıldar kendinden emin tavırları ve renkli kişiliği ile dikkatleri üzerine toplandı. Yarışmaya büyük bir heyecanla başladı ve ilk soruyu rahatlıkla yanıtlayarak ikinci soruda seyirci jokerini kullandı. Üçüncü soruda da kararsız kalarak yarı yarıya jokerini kullandı. 7 bin 500 TL değerinde olan 5. soruya ulaşan Işıldar "Dinlediğiniz Yolla Yarim adlı şarkıyı kim seslendirmektedir?" sorusunu görünce endişeli anlar yaşadı. A: Erol Evgin, B: Barış Manço, C: Erol Büyükburç ve D: Cem Karaca şıkları arasından B ve D şıkları arasında kaldı ve joker kullanmak istedi.

Cem Karaca yanıtını seçen Işıldar, cevabın Barış Manço olduğunu görünce hayal kırıklığı yaşadı. 5. soruda yarışmaya veda ederken heyecandan doğru yanıt veremediğini söyledi.