Kötü kokan ayakkabılara doğal yöntemle son verecek karbonat mucizesi!

Son gelen zamlarla ayakkabı koku giderici ürünlerin fiyatları cep yakmaya başlarken klasik ve spor ayakkabı kokusu nasıl giderilir diye soranlara karbonat mucizesi açıklandı!
Kötü kokan ayakkabılara doğal yöntemle son verecek karbonat mucizesi!

Özellikle de gün içerisinde uzun süreli giyilen ya da sık aralıklarla kullanılan ayakkabılarda bir süre sonra kötü koku oluşumu kaçınılmaz bir hal alırken ayakkabı koku giderici doğal çözüm önerileri arayanlara yeni formül verildi. Enflasyonda yaşanan yükseliş nedeni ile son dönemde zam bombardımanına tutulan ayakkabı koku giderici ürünler nedeniyle son dönemde vatandaşlar doğal koku giderici ürünleri yönelmişti. 

Ayakkabılarda oluşan ağır ve kötü kokular giyen kişileri olumsuz etkilerken özellikle de misafirlikte sorun yaşatan durum ayakkabı sahiplerinin olumsuz etkilenmesine neden olmuştu. Ayakkabı koku giderici ürünler kadar performans sağlayan ve tamamen doğal yöntemlerle hazırlanan karbonat formülü bu noktada kötü kokudan muzdarip olan kişilerin yardımına koştu. 

AYAKKABI KOKUSU GİDERİCİ DOĞAL ÇÖZÜM KARBONAT FORMÜLÜ NEDİR?

Ayakkabı kokusundan rahatsız olan kişiler için en sık kullanılan doğal yöntem hem son derece basit olması hem de etkili sonuç vermesi nedeniyle karbonat kullanımıdır. Karbonat kendisi yapısı nedeniyle son derece etkin bir koku bastırıcı ürün olup tek yapılması gereken bir gün sonra giyilecek olan ayakkabının içerisine toz karbonat serpiştirilmesidir. 

Sabah giymeden önce ayakkabınızı ters çevirerek içerisinde kalan karbonat tozlarını dökerek ayakkabınızı giyebilirsiniz. Ayakkabıda koku oluşumunu engellemek adına mutlaka ayakkabının çorapla giyilmesi, pamuklu çorap tercih edilmesi, üst üste 2 gün aynı ayakkabının giyilmemesi ve çorapların günlük düzenli değiştirilmesi önerilmektedir.