Levo kimdir, neden hapis cezası aldı? Twitch Levo hapis cezası!

Twitch yayıncısı Levo, hapis cezasının onandığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Levo kimdir, neden hapis cezası aldı gibi sorular merak edildi. İşte Levo hapis cezasının nedeni.
Levo kimdir, neden hapis cezası aldı? Twitch Levo hapis cezası!

Sosyal medyanın aktif kullanıcılarından biri olan ‘ Levo ‘ kullanıcı isimli Twich yayıncısı Levent Balım, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile sevenlerini üzdü. Hapis cezasının onandığını söyleyen Levo’ya birçok sosyal medya fenomeninden destek açıklamaları geldi.

Levo neden hapis cezası aldı?

Twitch yayıncısı Levo kullanıcı isimli Levent Balım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 20 gün önce yaptığı istinaf başvurusunun karara erdirildiğini ve 2 yıl 1 ay hapis cezasının onandığını duyurdu. Levo paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

‘’ Hapis cezam onandı. 2 yıl 1 ay. Bilenler bilir istinaf başvruusu 1 – 1.5 yıldan aşağı geri dönüş yapmaz. Tam 20 günde istinaf geri dönüş yapıp itirazımızı reddetti ‘’ diyerek detayları avukatıyla görüştükten sonra sevenlerine duyuracağını ifade etti.

Levo kimdir, neden hapis cezası aldı? Twitch Levo hapis cezası!

Levo’nun neden hapis cezası aldığı merak edilirken, Levo’dan açıklama gecikmedi. Hapis cezası açıklamasının ardından bir paylaşım daha yapan Levo, KVKK’dan hüküm yediğini ve kişisel verilerin sızdırılması nedeniyle bu cezayı aldığını söyledi. Levo, ‘’ 2020 yılında Facebook’ta yaptığım bir yayında ikili bir diyalogla alakalı bir durum. Konuştuğum avukatların hepsi dosyaları inceleyip hatalı karar mümkün değil ‘’ dediğini söyledi.

Jahrein’den destek geldi

Levo kimdir, neden hapis cezası aldı? Twitch Levo hapis cezası!

Eski Twitch yayıncısı Jahrein, ‘ O kadar saçma bir hikaye ki ‘ diyerek hapis cezasını komik bulduğunu söyledi. Levo’ya bilerek 2 yıl 1 yıl ceza verildiğini ve bunun hükmün açıklanmasının geri bırakılması ve para cezasına çevrilmesinden faydalanamasın diye yapıldığını söyledi.