Meclis lokantası fiyatlarına tepki! 2023 meclis lokantası fiyatları ne kadar?

Bir genç kız tarafından paylaşılan video sosyal medya gündemine damga vurdu. Meclis lokantasına giderek hem öğle hem de akşam yemeği yediği anları paylaşan genç kız videonun sonunda tüm yedikleriyle birlikte adisyonu çekerek gösterdi.
Meclis lokantası fiyatlarına tepki! 2023 meclis lokantası fiyatları ne kadar?

Meclis lokantasında gelen adisyonun ucuzluğu sosyal medyada vatandaş tarafından tepki gördü. Masada hemen hemen her şeyin olması ve tüm yiyeceklerin sadece 434 TL tutması vatandaşın dikkatini çekerken 'bende 5 TL'ye içi boş poğaça yiyorum' yorumları yapıldı. 

Bir genç kız tarafından paylaşılan video sosyal medya gündemine damga vurdu. Meclis lokantasına giderek hem öğle hem de akşam yemeği yediği anları paylaşan genç kız videonun sonunda tüm yedikleriyle birlikte adisyonu çekerek gösterdi. Masada yenilen tüm yiyeceklerine sadece 434 TL tutması vatandaş tarafından tepki çekti. 

MECLİS LOKANTASI FİYATLARI

Sosyal medya gündemine oturan o videoda bir genç kız meclis lokantasına giderek hem öğle hem de akşam yemeği yedi. Videonun en dikkat çekici bölümü ise  pirinç pilavı, mevsim salata, karışık meyve tabağının 5 TL'den satılması oldu. Meclis lokantasındaki ucuz fiyatlar vatandaşın tepkisini çekerken "Meclis lokantası kapatılsın" ve "Ben de 5 liraya içi boş poğaça yiyorum" gibi yorumlar yapıldı. 

Hem yeni yıl hem dolar kuru hem de enflasyondaki yükseliş derken vatandaşın cebini en çok yakan sektörlerden birisi de gıda sektörü olmuştu. Vatandaşın temel ihtiyaçları da dahil olmak üzere pek çok alanda zam uygulaması yapılırken sosyal medyada paylaşılan o video tepki çekti. Meclis lokantasında yenilen yemeğin sonunda ödenen adisyonu gösteren genç bir kızın videosu kısa sürede yayılmaya devam ederken masada yenen her şeyin sadece 434 TL tutması gündem oldu. Ayrıca menüdeki fiyatlara tek tek bakıldığında vatandaş yorumlarını yapmayı ihmal etmedi.

MEYVE TABAĞI 5 TL!

Adisyonda pirinç pilavının 10 TL olduğu görülürken karışık meyve tabağının da sadece 20 TL olması dikkat çekti. Öğle yemeği için ödenen hesap masaya gelirken genç kızın videosunda görünen fiyatlar pirinç pilavının 5, mevsim salatanın 5, çökertmenin 28, pilavlı kuzu kavurmanın 30, şekerparenin 10, karışık meyve tabağının 5 lira şeklinde oldu. 

Meclis lokantası fiyatlarına tepki! 2023 meclis lokantası fiyatları ne kadar?

Akşam yemeği için ödenen hesabın karışık turşunun 5, ızgara tavuklu salatanın 13, terbiyeli köftenin 25, tavuk şişin 27, supanglenin 10 lira olduğu görülürken menüde yer alan fiyatlar vatandaşın tepkisine neden oldu. 

Meclis lokantası fiyatlarına tepki! 2023 meclis lokantası fiyatları ne kadar?