Muharrem İnce kararını açıkladı! Cumhurbaşkanlığı seçiminde hesaplar değişti!

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce adaylıktan çekilme kararı aldığını açıkladı. Bugün bir açıklama yapan Muharrem İnce Pazar günü yapılacak olan seçimlerde aday olarak yer almayacağını duyurdu.
Muharrem İnce kararını açıkladı! Cumhurbaşkanlığı seçiminde hesaplar değişti!

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce çok önemli bir son dakika açıklaması yaptı. Son günlerde kendisine yönelik yapılan eleştirilerin ve iftiraların had safhaya ulaştığını ifade eden Muharrem İnce yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu.

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Cumhurbaşkanlığı yarışında olmayacağını söyleyen Muharrem İnce, “Bugüne kadar hakkımızda söylenmeyen kalmadı. Saraya giden CHP’liden itibaren başladı süreç. Aileme kadar uzandılar. Bankalara para yatırıldığını, kasetlerim olduğunu yaydılar. Hatta Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilemeyeceğimi söyleyerek parayı geri mi verecekler çekilemez dediler. Bugün ben Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyor. Bunu da yarın kaybettiklerinde bahane bulamasınlar diye yapıyorum.” dedi.

MEMLEKET PARTİSİ TÜRKİYE'NİN SİGORTASIDIR VE TBMM'DE OLMALIDIR

Milletvekilliği seçimlerine de değinen Muharrem İnce, “Memleket Partisi bu ülkenin sigortasıdır ve TBMM’de mutlaka olmalıdır. Atatürkçüler TBMM’de yer almalıdırlar. Bunun için de her aileden bir oy istiyorum. Memleket Partisi için milletimiz destek versinler. TBMM’de HDP olacak, CHP’nin listelerindeki Saadetlisi, Devalısı, Geleceklisi olacak. Memleket Partisi de orada olmalıdır. Bunu bu ülkenin geleceği için istiyorum.” dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI YARIŞINDA HESAPLAR DEĞİŞTİ!

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı yarışı 3 isim arasında geçecek. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan Cumhurbaşkanı olabilmek için vatandaşlardan destek isteyecekler. Son düzlükte Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi ise tüm seçim hesapları baştan yapılacak.

14 Mayıs seçimleri için oy pusulaları basıldığı için Muharrem İnce seçenekler arasında yer alacak. Ancak Muharrem İnce'ye verilecek oylar adaylıktan çekildiği için sayılmayacak. Seçim yarışı sadece 3 aday arasında geçecek.