Pençe - Kilit Harekat bölgesinden acı haber! Bir uzman çavuş şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapılarak Pençe – Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir askerin şehit olduğunu duyurdu.
Pençe - Kilit Harekat bölgesinden acı haber! Bir uzman çavuş şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı tüm Türkiye’ye acı bir haberi duyurdu. Pençe – Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz’ın şehit olduğu bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı Şehit Uzman Çavuş Nedim Korkmaz’ın şehadetiyle alakalı olarak kapsamlı bir açıklama yaptı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından verilen bilgilere göre 30 Kasım 2022 tarihinde Pençe – Kilit harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı askerler arasında bir çatışma yaşandı. Bölgede görevli bulunan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz bu çatışmada yaralandı. Yaralanan kahraman uzman çavuşa hemen sağlık ekipleri müdahale etseler de tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ’UN KANI YERDE KALMADI!

Milli Savunma Bakanlığı’nın verdiği ayrıntılı bilgilere göre Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz’ın şehit olduğu çatışmada üç bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi. Silah arkadaşları tarafından kanı yerde bırakılmayacak Uzman Çavuş Nedim Korkmaz’ın şehadet haberi ailesine verildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR’DAN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise yayınladığı bir mesaj ile Şehit uzman Çavuş Nedim Korkmaz için başsağlığı diledi. Bakan Hulusi Akar açıklamasında, “Kahraman silah arkadaşımız 30 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı’nın tüm mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” dedi.

Şehidin cenazesine dair henüz kamuoyuna ayrıntılı bilgi verilmedi. Milli Savunma Bakanlığı ayrıca düzenlenecek olan cenaze törenine dair kamuoyunu bilgilendirecek.