Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı gözyaşlarına hakim olamadı! 13 ayın en uzun gecesiydi

Bugün altılı masa toplantısı Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ konu hakkında açıklamalarda bulundu.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı gözyaşlarına hakim olamadı! 13 ayın en uzun gecesiydi

Son bir haftadır altılı masa arasında yaşanan gerginlikler nedeni ile İYİ Parti, altılı masadan çekilme kararı almıştı. Bununla birlikte de Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş İyi Parti Genel Başkanı ile görüşmelere başlandı. Konu hakkında yapılan bu açıklamaların ardından altılı masa toplantısı Saadet Partisi ev sahipliğinde toplantı düzenledi. 

Halk TV'nin canlı yayında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, konuya ilişkin açıklamalarda bulunurken duygusal anlar yaşayarak bir yandan da gözyaşlarına hakim olamadı. 

BU 13 AYIN EN UZUN GECESİYDİ! 

Konu hakkında canlı yayında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Bu formül bizim başkanlık kurulumuzda dile geldi ve Genel Başkan Yardımcımız Ferammuz Üstün Bey böyle bir teklifle geldi. O Mansur Yavaş ismini zikretti. Ardından da diplomasi başladı. 13 aydır beraberiz partililerle.13 aydır altılı görüşmeler yapıyorduk. Bu 13 ayın en uzun gecesiydi.

Sayın Genel Başkan hiç uyumadı. Tabii bizler de hiç uyumadık. Duygusal bir insan değilim ama duygusallaşıyorum. Milletimiz adına siyaset yapıyoruz. İşsizler için, yoksullar için, sokakta kağıt toplayarak geçimini sağlayanlar için...

Mesele, bir Cumhurbaşkanlığı Sistemi var, ucube bir sistem. Önce iki şey değişecek. İlk olarak Cumhurbaşkanı değişecek. İki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi değişecek." ifadelerine yer verdi. 

Altılı masa toplantısı bugün 6 parti lideri ile 16.00'da bir araya gelmişti.