Samsun Limanı'nda büyük patlama sonrası ilk video geldi patlamanın nedeni ne?

Samsun büyük bir patlama sesi ile sarsılırken hemen hemen şehrin bütün bölgelerinden duyulan şiddetli gürültü sonrası büyük panik yaşandı. Samsun'da patlama nerede oldu, neden oldu, ölü ve yaralı var mı?

Samsun'da son derece şiddetli bir patlama meydana gelirken hemen hemen bütün şehirden duyulan şiddetli patlama sesi büyük bir panik ve korku yaşanmasına neden oldu. İstanbul'da yaşanan terör saldırısı sonrasında vatandaşlar patlaması ilk olarak bomba zannederken patlamanın Samsun Limanı'nda yaşandığı ortaya çıktı. 

Samsun Limanı'ndan ilk gelen bilgilere göre bir geri dönüşüm fabrikasında yaşandığı iddiaları bulunurken bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibinin sevk edildiği bildirildi. Patlamanın nedeni hakkında haber ajansları tarafından geçilen ilk bilgilerde ise yağ tankında yaşanan bir sorun nedeni ile patlama olduğu ve çıkan yangının söndürüldüğü belirtildi. 

SAMSUN LİMANI'NDA BÜYÜK PATLAMA! 

Patlama nedeniyle şehirde büyük panik yaşanırken gelen ilk bilgilere göre Samsun Limanı'nda yer alan yağ tankında yaşanan sorun nedeni ile patlama yaşandı. Yaşanan patlama sonrası yağ tankında yangın çıkarken gök yüzünü yükselen dumanlar şehrin büyük bölümünden görüntülendi. Samsun Limanı patlama sonrası olay yerine gelen çok sayıda ekip tarafından güvenlik altına alındı. 

Gelen ilk bilgilere göre yağ tankında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın söndürülürken yaralılara olay yerinde müdahale yapıldı. Kesin yaralı sayısı ya da kazada hayatını kaybeden kişi olup olmadığı konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Olay yerinden gelen ilk görüntülerde ise patlamanın hemen ardından gök yüzüne yükselen dumanlar ve kaza alanına gelen ekiplerin siren sesleri ile yoğun çalışması göze çarpıyor.