Satürn o burcu 2,5 yıl etkisi altına alacak! Astrologlar önlem alın diye uyardı

Satürn'ün Balık burcunda olması durumundan etkilenecek olan burçlar.
Satürn o burcu 2,5 yıl etkisi altına alacak! Astrologlar önlem alın diye uyardı

Satürn o burcu 2,5 yıl etkisi altına alacak! Astrologlar önlem alın diye uyardı: Satürn Balık burcunu 2,5 yıl etkisi altına alacak. Tam olarak 2025 yılının ilk yarısına kadar bazı burçları da etkisi altına alacağı Astrologlar tarafından açıklandı. Astrolog Özlem Recep o burçları uyardı. Satürn'ün Balık burcuna geçişi ile ilgili önemli noktalara değindi. 

Satürn Balık burcunda. Peki bu durumun burçlara yansıması nasıl olacak? Burçları neler bekliyor. Astrolog Özlem Recep açıkladı. İşte burçların bu dönemde yaşayacağı şeyler.. Nasıl önlem alınmalı?

SATÜRN BALIK BURCUNDA! İŞTE BURÇLARA ETKİSİ

Koç burcu

Koç burcu özellikle 7 Mart tarihinden itibaren 2,5 yıl boyunca bazı durumlar ile karşılaşacak. Bu süreçte bu olanlara direnmek yerine anda kalmak önemli olacak. Sağlık açısından da dikkat edilmesi gereken bazı konular ile karşılaşılabilir. 

Boğa burcu

Boğalarda ise Satürn etkisiyle kalabalık arkadaş gruplarınız dağılabilir. Bu sürece başka bir bakış açısıyla bakmalısınız. Hayatınızda dost ve düşmanlarınızı ayırt etme süreci geçireceksiniz. 

İkizler burcu

İkizler 2,5 yıl boyunca kariyer, sorumluluk ve iş fırsatları ile karşı karşıya kalacak. Bu süreç bir yandan güzel bir yandan yorucu gelebilir. Fakat olumlu taraflarına odaklanmak ve hayatınızda başarılar elde etmenin keyfini çıkarmanız önerilmektedir.

Yengeç burcu

 Yengeçler bu süreçte sınavlar ile ilgili bazı zorluklar yaşayabilir. Aileniz veya eşinizin ailesiyle de bazı zorluklar söz konusu olacak. Bu süreçte küslükler yaşanabilecek. Bu nedenle bunların farkına varıp kendinizi çok üzmemelisiniz. 

Aslan burcu

Aslanlar bu dönemde bazı masraflarınız artacak. Zor dönemlerden geçebilirsiniz para konusunda. Hatta kredi çekme planları kuracak bu para ile ev satın alacaksınız. 

Başak burcu

Başaklar bu süreçte ikili ilişkilerde bazı zorluklar yaşayacak. Sorumluluklarınız arttığı bir dönemdesiniz. Kafa dinlemek çok isteyecek fakat zaman bulamayacaksınız. Bu süreçte bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarma noktasına geleceksiniz. Size kimin değer verdiğini görmek için bulunmaz bir fırsat olacak. 

Yay burcu

Yay burçları bu süreçte sorumluluklarının daha da arttığı bir döneme giriyor. Aile içinde bazı sorunlar baş gösterebilir. Evinizde bazı tamirat işlerine para dökeceksiniz. Ayrıca özel hayat, sağlık ve kariyer problemleri ortaya çıkacak. Vücudunuzda bulunan ufak kistlere karşı kontrollerinizi yaptırmanız öneriliyor. 

Oğlak burcu

Oğlaklar bu süreçte en yakınları ile sınanacak. O nedenle zor bir süreç sizi bekliyor. Kardeşlerinizi ya da akrabalarınızdan birileri ile büyük problemler yaşanabilir. Yaşayacağınız küslüklerde ve kavgalarda kendinizi sakinleştirmeniz öneriliyor. 

Balık burcu

Balık burçları bu süreçte kafa dinlemek isteyecek. İlişkilerde bazı sorunlar yaşayacak. Hayatın ağır sorumlulukları ile yüzleşeceksiniz. Yaşadığınız zorluklar karşısında saçlarınız beyazlayacak. Bazı durumları acı da olsa anlayacağınız ve sağlığınıza daha da önem vereceğiniz bir sürece gireceksiniz.