Sedat Peker'in Twitter hesabından paylaşıp sildiği mesaj!

Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Sedat Peker’in Twitter hesabından paylaşıp sildiği mesaj merak uyandırdı. Sedat Peker’in paylaşıp 6 dakika sonra sildiği mesaj neydi?
Sedat Peker'in Twitter hesabından paylaşıp sildiği mesaj!

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturmalar açılan Sedat Peker bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunuyor. Daha önce Türkiye’deki bazı isimler hakkında yaptığı ifşalar ile sürekli gündemde kalan Sedat Peker son aylarda herhangi bir paylaşımda bulunmamasıyla dikkat çekiyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde dijital tecritte bulunan Sedat Peker’in sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmasının çeşitli gerekçelerle engellendiği iddia ediliyor. Ancak Sedat Peker dün gece bu tecriti kırarak Twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

Sedat Peker daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye seçime 2 ay kala helalleşme videosu paylaşacağını duyurmuştu. 14 Mayıs’ta seçim yapılacağının belli olmasının ardından ise gözler Sedat Peker’e çevrildi. Şimdi herkes Sedat Peker’in bahsettiği videoyu paylaşıp paylaşmayacağını ve eğer paylaşırsa kimler hakkında hangi iddialarda bulunacağını merak etmeye başladı.

PAYLAŞIP SİLDİ!

Sedat Peker’in dün gece Twitter hesabından bir başka kullanıcının bir mesajı paylaşıldı. O mesajda ilgili kullanıcı, “Sedat Peker pislikleri ifşa etmek istiyor, ülke yöneticileri ettirmiyor, muhalif partiler de etmesi için çaba sarf etmiyor” mesajını yazmıştı. Sedat Peker bu mesajı kendi kişisel Twitter hesabından paylaştı ve aradan 6 dakika geçtikten sonra da sildi.

Sedat Peker'in Twitter hesabından paylaşıp sildiği mesaj!

Sedat Peker ile alakalı olarak yeni açıklama yapan gazetecilerden Seyhan Avşar ise, “Sedat Peker seçime 2 ay kala bazı paylaşımlar yapacağını açıklamıştı. Ağır tecrit altında olmasına rağmen büyük bir risk alarak bu akşam bazı paylaşımları retweetledi. Sedat Peker’in bu hamlesi ‘Seçim sürecinde susmayacağım. Ancak tecrit konusunda da muhalefet bir adım atmalı’ olarak okunabilir.” değerlendirmesinde bulundu.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI!

Sedat Peker bir süre önce de yakınları aracılığı ile, “Ölsem bile bahsettiğim videoları tamamlayıp basın yayın organlarıyla kamuoyu ile paylaşacağım” dediği iddia edilmişti. Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın ise geçtiğimiz günlerde konuya dair, “Bugünkü koşullarda müvekkilim Sedat Peker’in bir açıklama yapmasının mümkün olmadığını hukuken biliyorum.” ifadelerini kullanmıştı.