Sefa Dönmez kimdir, neden vuruldu, kim vurdu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni öldü mü?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni Sefa Dönmez, silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Dönmez'in hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.
Sefa Dönmez kimdir, neden vuruldu, kim vurdu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni öldü mü?

Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon’un Of ilçesinde yaşayan Sefa Dönmez silahlı saldırıya uğradı. Üzerine üç kurşun isabet eden Dönmez’in Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ifade ediliyor. Sözcü’de yer alan habere göre, F.U isimli kişi ile henüz bilinmeyen bir nedenle aralarında tartışma çıkan Sefa Dönmez, aldığı üç kurşun ile yaralandı. Hastane yetkililerinden alınan bilgilere göre, Dönmez’in silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sefa Dönmez kimdir, neden vuruldu?

Sefa Dönmez, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun halasının oğludur. Soylu ile kuzen olan Sefa Dönmez, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, bir tartışma sonucunda F.U Sefa Dönmez’e tabanca ile ateş ettiğini belirtti.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ise, saat 21.00 itibariyle saldırgan F.U'nun yakalandığı bilgisini paylaştı. İki isim arasında tartışmanın neden çıktığı ise henüz bilinmiyor.

Edinilen bilgilere göre 59 yaşındaki Sefa Dönmez’e ateş açan kişinin olay yerinden hızla uzaklaştığı ve olayı gören vatandaşların polise ve sağlık ekiplerine haber verdiği biliniyor. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk incelemesi sonucu Sefa Dönmez Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Dönmez doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni olan Sefa Dönmez’in hayatını kaybettiği olayla ilgili ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bakan Soylu’nun konuya ilişkin yapacağı açıklamalar merak ediliyor.